.
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 19:37

MotoGP – Θα συνεχίσει ο Marco Bezzecchi τη… «βεντέτα» Rossi-Marquez;

Οι αναβάτες της Mooney VR46 συνεχίζουν το «μίσος» του Valentino Rossi για τον Marc Marquez, κατά τα λεγόμενα του πρώην αθλητικού διευθυντή της LCR Honda, Oscar Haro.

Η «έμπρακτη» κόντρα μεταξύ Marquez και Rossi μπορεί τώρα πια να ανήκει σε δηλώσεις και μόνο εκ του παρελθόντος και εκτός πίστας, αλλά ο Haro πιστεύει ότι το βάρος της «βεντέτας» συνεχίζουν να κουβαλούν οι Marco Bezzecchi και Luca Marini.

Για την ακρίβεια, τα λεγόμενα του Haro ήταν τα εξής: «Ο μόνος που βλάπτει τη Ducati είναι ο Marc. Ούτε η Aprilia, ούτε η Yamaha. Είναι ο μόνος που μπορεί να τους κάνει κακό. Ο Davide Tardozzi πήρε τους αναβάτες του και τους είπε να τον κυνηγήσουν. Και στη Mooney μισούν τον Marquez, κάτι που είναι φυσιολογικό γιατί είναι σταθερά πιστοί στον Valentino Rossi.»

Αναφερόμενος δε στη Mooney VR46, ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρος: «Όλοι τον πάνε. Το μίσος του Rossi έχει μολύνει το περιβάλλον της Mooney. Ο Bezzecchi συγκεκριμένα, ξεχώρισε το 2023 και είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ηγέτη του πρωταθλήματος Francesco Bagnaia, εν όψει του αγώνα στο Mugello στις 11 Ιουνίου. Ο Marquez παραλίγο να φτάσει στην pole position μετά από απουσία -ένεκα τραυματισμού- ενάμιση μήνα και με τα άλλα Honda να είναι 12η, 14η και 18η».

Βέβαια, οι αψιμαχίες αφορούν και άλλους αναβάτες της Ducati, : «Φυσικά, συμφωνώ με αυτό που είπε ο Jorge Martin, ο οποίος εξήγησε ότι είχε μάθει πολλά στη μονομαχία που είχε με το Marquez στον αγώνα. Προτιμά να τερματίσει έτσι (να ρισκάρει πτώση στο όριο) παρά να τερματίσει δέκατος. Έχει οκτώ τίτλους για αυτό. Υπάρχουν και άλλοι που θυμώνουν, όπως ο Aleix Espargaro. Aleix, όταν έχεις οκτώ τίτλους και κάνεις ό,τι κάνει ο Marquez, ο κόσμος θα έχει αυτόν τον σεβασμό για σένα».

Έχει άραγε ο Marquez αποκτήσει τόσους «ορκισμένους εχθρούς», ή μήπως απλά υπερβάλλει ο Oscar Haro; Το ιταλικό GP κοντοζυγώνει και πιθανότατα θα δούμε αν μια νέα κόντρα μεταξύ Bezzecchi και Marquez είναι στα σκαριά.

Πηγή: Crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 08:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon