.
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 10:41

Προειδοποιεί ο Marquez - «Αν πετάς σκ@τά σε άλλους, μπορεί να τα φας εσύ στον επόμενο αγώνα»

Μετά την απαλλαγή του από την ποινή του μέσω εφετείου, ο Marc Marquez συνιστά στους συναθλητές του να… μην μιλάνε πολύ.

Ο Marc Marquez επιστρέφει στους αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και οι γιατροί αποφάσισαν ότι το χέρι του έχει αναρρώσει αρκετά, ώστε να μην κινδυνεύει με υποτροπιασμό. Ο Marquez έχει ήδη απαλλαχθεί, και από… έναν ακόμη βραχνά, την ποινή διπλού μεγάλου γύρου που τον… γυρόφερνε από την Πορτογαλία, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ και πήγε και μέχρι το εφετείο! Εκεί, αποφασίστηκε ότι ο Marquez δεν θα υποστεί την ποινή του, μιας και αυτή είχε γνωστοποιηθεί για το GP Αργεντινής και για κανέναν άλλο αγώνα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό Motociclismo, και ερωτώμενος για το αν η απαλλαγή από την ποινή θα στρέψει τους αντιπάλους του εναντίον του, ο Marquez είπε: «Το έχουμε δει ήδη και μπορεί να το ξαναδούμε: Κανένας δεν μπορεί να μιλάει πάρα πολύ, γιατί αν ρίχνεις σκ@τά σε έναν αναβάτη, στον επόμενο αγώνα μπορεί να συμβεί σε σένα. Κανένας δεν πέφτει γιατί θέλει να χτυπήσει έναν άλλο αναβάτη και κανένας δεν επιτίθεται χωρίς να το σκέφτεται. Απλά κάποιες φορές φτάνουμε στο όριο και κάνουμε λάθη, κάποιες φορές είσαι μόνος σου όταν γίνονται τα λάθη αυτά, άλλες φορές όχι, υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις. Έτσι είναι σε 15 χρόνια καριέρας. Αν πηγαίνεις στα όρια και κάποιος είναι μπροστά σου, θα σου συμβούν τέτοιες καταστάσεις»

«Εννοείται ότι όλοι θέλουμε να βγάλουμε τον αγώνα, να ανέβουμε στο βάθρο και κανένας δεν θέλει να τραυματιστεί. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να έχεις επιλογή. Πήρα την ποινή, αλλά ήταν για την Αργεντινή, έτσι έλεγαν τα χαρτιά. Τώρα αυτό άλλαξε, βλέπουμε τι συμβαίνει».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 10:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon