.
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 19:09

MotoGP 2023 – Ήρθε η ώρα της παρουσίασης της Repsol Honda!

Ο Marc Marquez και ο Joan Mir θα αποκαλύψουν το RC213V του 2023 την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί ώρα Ελλάδος.

Η ομάδα της Repsol Honda βρίσκεται ενδεχομένως εν όψει μιας ιστορικής χρονιάς, καθώς ζητούμενη είναι η επιστροφή στην κορυφή. Τα συναισθήματα για το 2023 μετά την ολοκλήρωση του πρώτου Pre-season Test της χρονιάς είναι μάλλον ανάμεικτα για το HRC, ενώ έχουμε ήδη δει αρκετές ομάδες να αποκαλύπτουν τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους για την ερχόμενη σεζόν. Τώρα είναι η σειρά της Honda να το κάνει, καθώς θα αποκαλύψει τις μοτοσυκλέτες της για το 2023 παρόντων φυσικά των Marc Marquez και Joan Mir.

Το HRC ελπίζει ότι και οι δύο θα μπορέσουν να ανακαλύψουν ξανά τη φόρμα κατάκτησης του τίτλου από προηγούμενες χρονιές τους και να επιστρέψουν στις νίκες, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία φορά που κέρδισαν το πρωτάθλημα. Εντωμεταξύ, στην ανάρτηση της Honda στο Instagram δε λείπει και το.. πείραγμα από την Pramac Racing. Ίσως, λόγω των.. α λα Ducati «φτερακίων» στην ουρά της μοτοσυκλέτας.

Η παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη ζωντανά στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του MotoGP και συγκεκριμένα στο Youtube, το Twitter και το Facebook. Για να δούμε, θα βρει ειδικά ο Marc μια μοτοσυκλέτα που «να μπορεί να πάρει πρωτάθλημα»;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 08:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon