.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 11:04

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing - Παρουσίαση ομάδας AMA SuperMotocross

Ακολουθώντας την επίσημη παρουσίαση της εργοστασιακής ΚΤΜ, και η Husqvarna ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με μια έμπειρη τετραμελή ομάδα.

Με έδρα στην Καλιφόρνια, η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing θα κατέβει στο πλήρως ανανεωμένο πρωτάθλημα SuperMotocross που η ΑΜΑ αποκαλεί ως Παγκόσμιο, παρότι και η FIM έχει συστήσει το δικό της WSX.

Η ομάδα της Husqvarna αποτελείται από δύο αναβάτες σε κάθε κατηγορία, ΜΧ1 και ΜΧ2, με τους Christian Craig και Malcolm Stewart στη σέλα του νέου FC 450 Rockstar Edition, καθώς και τους RJ Hampshire και Jalek Swoll στο 250.

Ο 31χρονος Craig προήχθη στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλητής της δυτικής περιφέρειας 250SX, ενώ ο 30χρονος Stewart μπαίνει φέτος στη δεύτερη σεζόν του με τη Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing προερχόμενος από την καλύτερη ως τώρα χρονιά του, στην οποία τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα του 2022.

Στη σέλα του FC 250 ο 26χρονος RJ Hampshire συνεχίζει για τέταρτο χρόνο με τη Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και πλέον θέλει να προχωρήσει το ένα σκαλί που του απομένει μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε πέρυσι στην ανατολική περιφέρεια των 250SX. Δίπλα του ο 22χρονος ταλαντούχος Swoll συνεχίζει και αυτός για τέταρτη σεζόν με τη Husqvarna.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon