.
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 16:17

MotoGP 2022, Valencia – Και άλλη Pole Position για Martin, προβληματισμός για Bagnaia!

Ο Jorge Martin ήταν ο ταχύτερος αναβάτης και αυτού του Σαββάτου, με τους αμιγώς πρωταγωνιστές να μην είναι στα καλύτερα τους.

Η συνέχεια της πρώτης σειράς είχε τον ξανά πια συνήθη ύποπτο, Marc Marquez, ο οποίος ξαναψάχνει το όριο και από ό,τι φαίνεται το βρίσκει. Δεύτερη ταχύτερη Ducati μετά τη δορυφορική του Martin, η εργοστασιακή του Jack Miller, ο οποίος σημείωσε και μια ανώδυνη πτώση στο Q2.

Η 2Η σειρά του grid ξεκινάει με το Fabio Quartararo, ο οποίος κυνηγώντας αυστηρά τη νίκη, σημείωσε μια επίσης ανώδυνη έξοδο. Δίπλα του θα έχει τον Alex Rins, ο οποίος ήρθε από το Q1 στο κύκνειο άσμα της Suzuki στο MotoGP. Επίσης από το Q1 ήρθε και ο Maverick Vinales με το καλύτερο σημερινό αποτέλεσμα της Aprilia στην 6η θέση.

Σε μια ευχάριστη έκπληξη για την 3η σειρά, πρώτη συναντάμε την ΚΤΜ του Brad Binder, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον αγχωμένο Francesco Bagnaia στην 8η θέση. Το αγχωμένος σχετικό είναι δηλαδή, μιας και αρκεί να τερματίσει εντός 14αδας για να στεφθεί Πρωταθλητής. Το γόητρο βέβαια είναι άλλη υπόθεση… Την 3η σειρά κλείνει ο Johann Zarco που επίσης σημείωσε πτώση στο Q2.

Η 12αδα κλείνει με τους Aleix Espargaro, Luca Marini και Joan Mir, με τον τελευταίο να έχει μάλλον ήδη τη σκέψη του στην επόμενη χρονιά. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των Κατατακτήριων πατώντας εδώ.

Το τι θα συμβεί στον «Decider» αγώνα θα το μάθουμε αύριο στις 15.00 ώρα Ελλάδος, με τον Πρωταθλητή να κρίνεται σε λιγότερο από 24 ώρες!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 16:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon