.
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 17:50

MotoGP 2022, Valencia – Πως παίρνει Πρωτάθλημα ο Bagnaia, πως ο Quartararo, τι συνέβη στις πρώτες ΕΔ

Το φετινό πρωτάθλημα του MotoGP θα κριθεί στον επερχόμενο αγώνα της Valencia, με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του Quartararo.

Το προβάδισμα του Ιταλού έναντι του Γάλλου αναβάτη είναι στους 23 βαθμούς, μια απόσταση άνετη μα όχι απόλυτα ασφαλής. Για την ακρίβεια, ο Francesco Bagnaia για θα είναι ο Πρωταθλητής του 2022 αρκεί να τερματίσει εντός 14άδας ή έστω 15ος αν ο Fabio Quartararo δεν τερματίσει τον αγώνα του. Από την άλλη, η ζωή του Fabio είναι πολύ πιο δύσκολη, μιας και η νίκη είναι μονόδρομος ο οποίος πρέπει να συνδυαστεί με 15η θέση ή/και μη τερματισμό του Pecco.

Στα σημερινά δεδομένα, οι πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές είχαν αρκετό ενδιαφέρον, μιας και είδαμε το Fabio Quartararo στην κορυφή των χρονομέτρων και το Bagnaia στη 17η θέση. Βέβαια, οι Ελεύθερες Δοκιμές δεν είναι η αντιπροσωπευτική εικόνα της κατάστασης μιας και λίγο αργότερα στις FP2 το τοπίο ήταν ευνοϊκότερο για τη Ducati. Αυτό προκύπτει έστω από τις τρεις πρώτες μοτοσυκλέτες που ανήκουν στο Ιταλικό εργοστάσιο, με τους Marini, Martin και Miller από την πρώτη ως την τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Οι δυο δε διεκδικητές βρέθηκαν στην 8η θέση ο Fabio και στην 9η θέση ο Pecco, με τους δυο αναβάτες να απέχουν χρονικά κατά 0.005 δευτερόλεπτα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ανταγωνισμός θα υπάρχει μέχρι την τελευταία στιγμή και εμείς θα επιστρέψουμε με τα δεδομένα των κατατακτήριων χρονομετρήσεων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon