.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 14:59

Aprilia Racing και Dell’Orto Technology – Συνεργασία επιτυχίας στο MotoGP

[Δελτίο Τύπου]

Ιταλικός χαρακτήρας, τεχνολογία και καινοτομία είναι μερικές από τις αξίες που δένουν τη Dell’Orto με την Aprilia Racing.

Μια ιστορική συνεργασία, δημιουργός τόσων πολλών επιτυχιών για την κατασκευάστρια από την Ιταλία που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, γεννά κέρδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Με την RS-GP να γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων μοτοσυκλέτας, η συνεργασία μεταξύ δύο κορυφαίων τεχνολογικών ονομάτων έχει αποκτήσει κρίσιμη σημασία: κάθε δέκατο του δευτερολέπτου μπορεί να κάνει τη διαφορά.

03

Η Dell’Orto προμηθεύει την Aprilia Racing με όλη την τεχνογνωσία των σχεδόν 90 ετών ιστορίας της, η οποία έχει μεταφερθεί με επιτυχία και στην τεχνολογία των αγώνων. Το σώμα του ψεκασμού, μέρος του συστήματος τροφοδοσίας μιας σύγχρονης μοτοσυκλέτας MotoGP, επιτρέπει στον V4 κινητήρα 1000 cc της Aprilia να ξεπερνά τους 280 ίππους με μέγιστο ρυθμό περιστροφής πάνω από τις 18,000 rpm. Τα αποτελέσματα αυτά συνιστούν ρεκόρ για την ειδική ισχύ ατμοσφαιρικών κινητήρων.

02

Massimo Rivola - Aprilia Racing CEO

"Η σημασία της απόδοσης στο σύγχρονο κόσμο των MotoGP δεν επιδέχεται συζήτησης. Έτσι κι αλλιώς, οι αναβάτες δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με την ιπποδύναμη που έχουν στη διάθεσή τους. Η RS-GP μας, που ξεχωρίζει για τον ευκολοδήγητο χαρακτήρα της και την προηγμένη αεροδυναμική της, μπορεί επίσης να στηρίζεται σε έναν V4 κινητήρα που έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα απόδοσης και αξιοπιστίας. Τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν περίτρανα και ανταμείβουν τη δέσμευση συνεργατών όπως η Dell’Orto, η οποία βρίσκεται δίπλα μας στο απαιτητικό περιβάλλον του MotoGP όπου η τεχνολογία και η καινοτομία πρέπει μονίμως να ωθούν τα όρια. Είναι μια υγιής και πολύ ιταλική πρωτοβουλία."

01

Andrea Dell'Orto – Εκτελεστικός αντιπρόεδρος Dell'Orto S.p.a.

"Διαρκής δέσμευση, έρευνα και καινοτομία είναι η επιβράβευση της δουλειάς των ανθρώπων που φέρνουν στο τραπέζι όχι μόνο την εμπειρία τους, αλλά πάνω απ’ όλα όλη τους την καρδιά. Είμαι περήφανος για τα αποτελέσματα που έχουμε καταφέρει δίπλα σε μια τόσο υψηλής αξίας ομάδα MotoGP όπως η Aprilia Racing και είμαι ακόμη πιο περήφανος για το γεγονός πως η Dell’Orto έχει συμβάλλει, από τη θέση της, σε ένα τόσο σπουδαίο επίτευγμα. Ένας θρίαμβος ‘Made in Italy’!"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon