.
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 19:41

Marc Marquez – Θα τρέξει στον αγώνα της Αραγονίας!

Η αγωνιστική είδηση των τελευταίων ωρών είναι η συμμετοχή του Ισπανού αναβάτη στο επερχόμενο grand prix στην ισπανική πίστα.

Το σήριαλ των παθών του Marc Marquez είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους, με τη σύνοψη του να περιλαμβάνει 4 χειρουργεία στο δεξί του μπράτσο. Τα παθήματα μάλλον έγιναν μαθήματα, αρχής γενομένης το 2020 όπου παρά τον τραυματισμό του στην αρχή του πρωταθλήματος, επέλεξε να ξαναμπεί στην πίστα 3 μέρες μετά.

Έτσι, 100 και πλέον ακόμα μέρες αποχής από τους αγώνες και κατόπιν του θετικού διήμερου test στο Misano, όλα δείχνουν πως ο πόνος έχει περιοριστεί και το «Μυρμήγκi» μπορεί να τρέξει ξανά. Μετά από πολυάριθμους ιατρικούς ελέγχους, διαβουλεύσεις και εξετάσεις, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ικανοποιημένοι με την ανάκαμψη του Marquez, οπότε το επόμενο βήμα στην αποκατάστασή του είναι η επιστροφή στους αγώνες.

Ο στόχος για το Σαββατοκύριακο θα είναι να συνεχιστεί η βελτίωση της φυσικής κατάστασης του Marquez και η αξιολόγηση της απόδοσής του κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού Σαββατοκύριακου. Γεννημένος άλλωστε στην Cervera, το MotorLand Aragon μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί ως το εντός έδρας σιρκουί για τον Marquez, με την στροφή 10 να έχει το όνομα του μετά από τη νίκη του 2013 αλλά και όλων των ετών μεταξύ 2016-19.

Διαγνωστικό ή μη, πρόκειται για να ένα comeback που οπωσδήποτε θα δώσει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στον αγώνα που θα παρακολουθήσουμε αυτή την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon