.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 10:55

Triumph – O Ivan Cervantes στον αγώνα Baja Espana Aragon με Tiger 900 Rally Pro

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro θα τρέξει με την κορυφαία έκδοση Tiger 900 σε αγώνα ράλι της Ισπανίας.

Από πέρυσι έχει γίνει γνωστή η πρόθεση της Triumph να επεκταθεί σε καθαρά χωμάτινα πεδία παρουσιάζοντας μοτοσυκλέτες ΜΧ και Enduro, μια διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει με την πολύτιμη συνδρομή δύο σπουδαίων πρωταθλητών, του Αμερικανού Ricky Carmichael και του Ισπανού Ivan Cervantes.

Πριν ωστόσο δούμε τα πρώτα καθαρόαιμα μοντέλα της αγγλικής εταιρείας, οι πασίγνωστοι συνεργάτες της έχουν προσφέρει την εμπειρία τους και στην εξέλιξη των adventure μοντέλων της Triumph, όπως το νέο Tiger 1200 και την πιο πρόσφατη γενιά Tiger 900.

cervantes

Όπως επιβεβαιώνει τώρα ο Cervantes μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, θα τρέξει σε ισπανικό αγώνα ράλι με την κορυφαία έκδοση Tiger 900 Rally Pro και την υποστήριξη της Triumph Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα καβαλήσει την τρικύλινδρη adventure στον αγώνα Baja Espana Aragon που θα διεξαχθεί γύρω από την πόλη Teruel της Αραγονίας το τριήμερο 22-24 Ιουλίου 2022.

Στον εν λόγω αγώνα θα ντεμπουτάρει μια νέα κατηγορία Trail, στην οποία θα συμμετάσχει ο Cervantes με την Tiger 900 Rally Pro, όπου μάλιστα θα βρει απέναντί του μια αμερικανική συμμετοχή της Harley-Davidson Pan America 1200 στα χέρια του έμπειρου Ισπανού αναβάτη ράλι Joan Pedrero.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon