.
×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/BETA/520RR/
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/BETA/520RR/
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 11:13

Yamaha YZR-M1 2012 – Παρουσιάστηκε στην Jerez

 

Το όπλο των Lorenzo και Spies

 



Ελαφρύτερη από σπόνσορες, αλλά όμορφη και στυλάτη, η νέα Yamaha YZR-M1 παρουσιάστηκε στην πίστα της Jerez, στα τελευταία επίσημα δοκιμαστικά. Η μοτοσυκλέτα των 1000 κυβικών με τον εν σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα θα οδηγηθεί από τους εργοστασιακούς αναβάτες Jorge Lorenzo και Ben Spies, αλλά και από τους αναβάτες της δορυφορικής ομάδας Tech 3, Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow με στόχο να υπερνικήσουν τους αναβάτες της Honda.

350 χ.α.ω. τελική!

Με περισσότερους από 240 ίππους στον στρόφαλο, η νέα M1 αναμένεται να ξεπερνάει τα 350 χ.α.ω. και θα είναι ιδανική για γρήγορες πίστες όπως αυτή του Mugello. Δίκαια αυτή τη στιγμή ακούγεται στα paddock ότι είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα, διαθέτει αναρτήσεις της Ohlins, νέο κιβώτιο ταχυτήτων με τις σχέσεις να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα χρησιμοποιεί ίδιο ή παραπλήσιο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη όπως της Honda. Τα φρένα είναι της Brembo και αφορούν δίσκους 320mm μπροστά και ακτινικής τοποθέτησης τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo δύο έμβολα για πίσω.
Το βάρος της ανέρχεται στα 157 κιλά.

Δηλώσεις
“Είναι συναρπαστικό να είμαστε τόσο κοντά στον πρώτο αγώνα”, τόνισε ο Lorenzo, για να συνεχίσει, “μου αρέσει πολύ η νέα έκδοση της M1, η Yamaha έκανε σκληρή δουλειά για να παλέψουμε αυτή τη χρονιά. Δοκιμάσαμε τις μοτοσυκλέτες σε μία διαφορετική πίστα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και χαρήκαμε που είδαμε τόσους φίλους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση”
Από την πλευρά του, ο Spies δήλωσε: “Μου αρέσει πολύ η μοτοσυκλέτα των 1000 κυβικών, είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σε αυτό τον κυβισμό. Το οδηγικό μου στυλ είναι πιο κοντά σε αυτήν και θα έχει περισσότερη διασκέδαση η οδήγηση. Τα χρώματα δείχνουν ωραία και είμαι έτοιμος για το Qatar.”

Φωτογραφίες μοτοσυκλετών


{gallery}BETA/520RR/{/gallery}

Φωτογραφίες Jorge Lorenzo


Φωτογραφίες Ben Spies


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon