.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 12:53

Mika Ahola “Brave one” Trophy

 

 

Έπαθλο στην μνήμη του

 




Ο θάνατος του Mika AHOLA – ενός από τους πλέον αγαπητούς αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έριξε μία βαριά σκιά πάνω από τη σεζόν του 2012.
Ο Mika ήταν ένας εκπληκτικός αναβάτης σε κάθε τύπου ειδική, από τις extreme μέσα σε κορμούς και βράχια, μέχρι τις γλυστερές συνθήκες της Σλοβακίας ή τους πάγους και τα χιόνια της Σκανδιναβίας.

Με την άδεια της γυναίκας του, Marika και την υποστήριξη της FIM και του υπεύθυνου του EWC, Alain BLANCHARD, ανακηρύσσεται το “Mika AHOLA "Brave One" Trophy”.
Θα αποτελέσει ένα έπαθλο του οποίου οι χρόνοι θα μετρούν μόνο στις ειδικές enduro test, και θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιείτο το Xtreme Test Award. H οργάνωση του EWC, ABC Communication σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία χρονομέτρησης, Infomega, θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για την βαθμολόγηση.
Ένα ξεχωριστό έπαθλο θα προσφερθεί στο τέλος της χρονιάς στον νικητή του Mika AHOLA "Brave One" Trophy, στην εκδήλωση που γίνεται στο τέλος της σεζόν.
Το έπαθλο Mika AHOLA Award θα είναι ένας ωραίος τρόπος για να παραμείνει ο πρωταθλητής Mika AHOLA ζωντανός στις καρδιές μας.
Η έναρξή του θα γίνει παράλληλα με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Grand Prix Maxxis της Χιλής, στην Talca, στις 24 και 25 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Panigale 1199 RS Παρουσίαση - Ducati Desmosedici GP12 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon