.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 11:07

Ducati Panigale 1199 RS

 

 

Aγωνιστική έκδοση για λίγους

 




Όπως είχαμε ανακοινώσει, η Ducati δεν θα εμπλακεί με την 1199 Panigale στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, μιας και όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν, επιλέγει τις δοκιμασμένες μοτοσυκλέτες της, και αφήνει την εξέλιξη σε ιδιωτικές ομάδες. Η συμμετοχή της νέας Panigale θα γίνει στο Βρετανικό πρωτάθλημα BSB, με τις αγωνιστικές ομάδες Moto Rapido και Jentin Doodson Motorsport. Η νέα αγωνιστική έκδοση της 1199 Panigale ονομάζεται RS, θα προσφέρεται μόνο σε αγωνιστικές ομάδες στην τιμή που θα ξεπερνά για λίγο τα 96.000euro.

Νούμερο που φαίνεται ιδιαίτερα υψηλό, αλλά μην ξεχνάμε ότι οι μοτοσυκλέτες του WSBK ξεπερνούν κάποιες φορές και τις 150.000euro. Απ’ ότι φαίνεται βέβαια, οι αναβάτες της πρώτης ομάδας που θα την οδηγήσουν, δεν έχουν τέτοιο οικονομικό πρόβλημα. Ο ένας είναι ο Scott Smart γιός του θρύλου Paul Smart που κέρδισε τα 200 μίλια της Ίμολα με Ducati το 1972 – και υπήρξε και αντίστοιχη έκδοση Ducati Paul Smart και ο Abdulaziz Bin Laden - ανιψιός του Bin Laden και πρωταθλητής Αραβικών Εμιράτων.

Η ασημί μοτοσυκλέτα είναι βουτηγμένη στο carbon, διαθέτει αναρτήσεις της Ohlins με συστήμα αντιβύθισης για μπροστά, ακτινικές Monoblock δαγκάνες της Brembo, εξατμίσεις της Termignoni και σίγουρα σε αυτόν τον χρωματισμό, είναι τουλάχιστον προκλητική.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Beta στο Hell’s Gate 2012 Mika Ahola “Brave one” Trophy »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon