.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 23:27

MotoGP 2022 – Αργεντινή Ελεύθερες Δοκιμές 2

Το 1-2 η Aprilia με τον Espargaro στην 1η θέση!

Διευρυμένες στα 60 λεπτά ήταν και οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στην Αργεντινή, μιας και ήταν οι τελευταίες μετά την αλλαγή του προγράμματος για τον 3ο Γύρο του πρωταθλήματος.

Έτσι οι περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποίησαν πάνω από το 50% του session για να δουλέψουν για τον αυριανό αγώνα και μόνο στα τελευταία λεπτά κυνήγησαν το χρόνο.

Έτσι ο Aleix Espargaro κατάφερε στο τέλος – στην 200η του συμμετοχή σε Grand Prix – να πάρει την πρώτη θέση και να χαρίσει στην Aprilia το 1-2, αφού δεύτερος ήταν ο Maverick Vinales.

Δεν έλειψαν και οι πτώσεις, με τον Remy Gardner να πέφτει νωρίς στα δεύτερα ελεύθερα, ενώ το ίδιο συνέβη και στον απογοητευμένο Pol Espargaro.

Είχαμε και μηχανικά προβλήματα για την ΚΤΜ και συγκεκριμένα τον Brad Binder που φαίνεται ότι έχασε έναν από τους φετινούς κινητήρες.

Στο τέλος ο Jack Miller έβαλε την Ducati του στην 3η θέση, ενώ ο Pecco Bagnaia ήταν πολύ απογοητευμένος που έχασε την ευκαιρία να μπει στη δεκάδα.

Συνάντησε κίνηση και έκανε και λάθη, ενώ στο τέλος επηρεάστηκε και από την πτώση του Bezzecchi μπροστά του κι έτσι θα παλέψει στις ΚΑΤ1 χωρίς να δείχνει όμως ικανός ότι μπορεί να περάσει στο δεύτερο σκέλος.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Bagnaia θα περάσει από τις ΚΑΤ1, όπως και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Enea Bastianini.

Ο Binder παρά τα προβλήματα κατάφερε να πάρει την 5η θέση, πίσω από τον Fabio Quartararo και μπροστά από το δίδυμο της Suzuki. Τη δεκάδα κλείνουν τρεις Ducati, με τον Jorge Martin μπροστά από τον Johann Zarco και τον Luca Marini δέκατο.

MotoGP_FP2_result.jpg

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 23:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon