.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 12:34

Ryan Dungey – Στην ΚΤΜ Αμερικής

 

Στη σέλα της 450 SX-F

 



Ανακοινώθηκε από την ΚΤΜ η μεταγραφή του πρωταθλητή AMA Motocross και Supercross 2010, Ryan Dungey. Ο αναβάτης θα βρεθεί στην ομάδα Red Bull Factory Team υπό την σκέπη του manager Roger De Coster και θα οδηγήσει μία εργοστασιακή KTM 450 SX-F.
Ο διευθυντής της ομάδας της ομάδας Red Bull KTM Factory, Roger De Coster, δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που O Dungey ήρθε στην ομάδα μας. Δουλέψαμε μαζί πολύ καιρό και έχουμε άριστη συνεργασία. Θα εκμεταλλευτούμε την εμπειρία του παρελθόντος έτσι ώστε να είμαστε μόνιμοι διεκδικητές του Supercross. Στην KTM είμαστε ενθουσιασμένοι, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί για να δούμε πού θα μας πάει το μέλλον."

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Ryan δήλωσε: "Μου αρέσει η δέσμευση και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους αγώνες η KTM. Έχουν την επιθυμία να εργαστούν σκληρά για να αναπτυχθεί η ομάδα και να κερδίσει. Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και να δώσω στην ΚΤΜ τον πρώτο τίτλο της στο Supercross."

Ακόμα, ο Pit Beirer, αγωνιστικός διευθυντής της KTM, δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με τη συμφωνία: "Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος μιας και στην ομάδα μας ήρθε ένας νικηφόρος αναβάτης στην Αμερική. Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης της αμερικανικής ομάδας ώστε να φτάσουμε στο στο υψηλότερο επίπεδο. Μετά την άφιξή του Ian Harrison και του Roger De Coster, ξεκίνησε μια νέα εποχή για την ομάδα μας. Έχουμε ήδη τον Roczen και τον Musquin, δύο παγκόσμιους πρωταθλητές, που είναι πολύ καλή εγγύηση για την κατηγορία Lites. Τώρα με τον Dungey, dream team έγινε πραγματικότητα και είμαστε για μία ακόμη φορά "Ready to Race".
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Valentino Rossi - Ducati Marco Melandri – Στην BMW για το WSBK »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon