.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 00:40

Valentino Rossi - Ducati

 

Έτοιμος για το Motegi

 



"Πέρσι στο Motegi είχα έναν πολύ καλό αγώνα, ακόμα και με τον χτυπημένο μου ώμο. Έδωσα μάχη με τον Lorenzo και τελικά ανέβηκα στο βάθρο. Η Ducati είχε κερδίσει πέρυσι και τα είχε πάει καλά και σε παλαιότερους αγώνες εκεί. Είναι ώρα να δούμε τα αποτελέσματα της δουλειά μας, γιατί είναι αλήθεια ότι έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια."

Με αυτά τα λόγια, ο Valentino Rossi έδειξε πως είναι φανερά απογοητευμένος από τα αποτελέσματα που φέρνει στους αγώνες, αλλά φαίνεται πως πιστεύει ότι η ομάδα έχει κάνει βελτίωση. Στην πίστα Twin Ring, στο Motegi, η Ducati στο παρελθόν έχει διαπρέψει και φτάνει η ώρα για μία ακόμη αναμέτρηση. Και οι δύο αναβάτες, Rossi και Hayden θα χρησιμοποιήσουν το νέο πλαίσιο που είχε ο πρώτος και στην Aragon, με το οποίο ο Rossi σε δοκιμαστικά τις επόμενες μέρες, είδε σαφή βελτίωση.

"Φτάνει η ώρα για να ετοιμαστούμε για τον αγώνα της Ιαπωνίας, όπου θα συνεχίσουμε την βελτίωση στην GP11.1 – έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης”, είπε σχετικά ο Vittorio Guareschi, team manager της ομάδας. "Σε συνεργασία με τον Valentino, έχουμε διαφοροποιήσει ακόμη το πλαίσιο και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε κι άλλο."
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marco Simoncelli – Honda Gresini Ryan Dungey – Στην ΚΤΜ Αμερικής »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon