.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 17:57

MotoGP 2022 – Qatar Ελεύθερες Δοκιμές 2

Δυνατή παρουσία της Suzuki με τον Alex Rins στην πρώτη θέση και τον Joan Mir τρίτο. Ανάμεσά τους ο Marc Marquez!

Η πρώτη ημέρα του πρώτου Γύρου της σεζόν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών ολοκληρώθηκε με τον Alex Rins και τη Suzuki στην 1η θέση!

Τα μαλακά ελαστικά είχαν την τιμητική τους όταν οι πιλότοι της μεγάλης κατηγορίας μπήκαν σε “attack mode” στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2.

Ο Alex Rins, που ήταν εντυπωσιακός ειδικά στο τρίτο κομμάτι της πίστας, κατάφερε με τον προτελευταίο του γύρο να σημειώσει το 1:53,432 που τον έφερε στην πρώτη θέση όταν ο χρόνος του δεύτερου session ολοκληρώθηκε.

Πίσω του, με διαφορά μόλις στα 35 χιλιοστά, ήταν ο Marc Marquez που έβαλε την Honda στη δεύτερη θέση.

Η Ισπανική κυριαρχία συνεχίστηκε, με τον Joan Mir να χαρίζει το 1-3 στη Suzuki! Στο γκαράζ της ομάδας θα είναι πολύ χαρούμενοι και θα ονειρεύονται μια pole position, που έχουν να πάρουν εδώ και 7 χρόνια!

Ο Jorge Martin έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο, με τον σκληροτράχηλο Ισπανό να κρατά πίσω του τον Franco Morbidelli που ήταν και πάλι πάρα πολύ καλός.

Ο Morbido ήταν και πάλι η καλύτερη Yamaha, αλλά αυτή τη φορά είχε συμπαραστάτη στη δεκάδα των πρώτων, με τον Fabio Quartararo να παίρνει την 8η θέση.

Πιο πάνω ήταν ο Jack Miller που σημείωσε τον 6ο καλύτερο χρόνο, την ώρα που ο Pecco Bagnaia έμεινε στη δέκατη θέση. Ο Aleix Espargaro έβαλε την Aprilia στις 10 πρώτες θέσεις, ενώ ο Pol Espargaro ήταν ένατος.

MotoGP_FP2_apotelesmata.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 18:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon