.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 12:53

Δεν μπορεί μακριά από το MotoGP ο Jorge Lorenzo!

Τα ακριβά ξενοδοχεία και η οδήγηση supercars δεν είναι αρκετά για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει τα Grand Prix κι έτσι… επιστρέφει στο paddock!

Στα 34 του (ένα χρόνο μικρότερος από τον Andrea Dovizioso), δεν θα επιστρέψει πάνω στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας όπως ο Ιταλός.

Αντίθετα ο Jorge Lorenzo ήρθε σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό DAZN και θα σχολιάζει τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Το DAZN έχει τα δικαιώματα προβολής του MotoGP στην Ισπανία και ο Lorenzo θα είναι εκεί κάθε Σ/Κ μετάδοσης, για να προσθέτει την πολύτιμη γνώμη του για τα τεκταινόμενα και όσα διαδραματίζονται εντός και εκτός πίστας.

Είναι γνωστό ότι ο Ισπανός δεν… μασάει τα λόγια του, οπότε είναι λογικό ότι κάποιες ατάκες του και επισημάνσεις του σίγουρα θα προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Την είδηση για τη συμφωνία του με το DAZN την ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας:

«Εδώ είμαστε! Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια!»

Λίγες ημέρες απέμειναν για να αναλάβει «δράση», αυτή τη φορά πίσω από το μικρόφωνο, πλάι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, αφού το DAZN στην ομάδα του για το MotoGP έχει τους Carlos Checa, Izaskun Ruiz, Alex Criville και Ernest Riveras.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 18:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon