.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 13:49

Yamaha – 50 χρόνια αγώνες – Laguna Seca

 

Εορτασμός με τους “παλιούς”

 



Φέτος γιορτάζονται πενήντα χρόνια της αγωνιστικής ιστορίας της Yamaha, στα GP. Με τον Jorge Lorenzo να αποτελεί τον τελευταίο πρωταθλητή της εταιρίας, είχε προαποφασιστεί ότι θα γίνουν εκδηλώσεις στον αγώνα του Assen στην Ολλανδία, αλλά και στην Laguna Seca. Μάλιστα, οι μοτοσυκλέτες που χρησιμοποίησαν οι αναβάτες της Yamaha, Lorenzo και Ben Spies, ήταν βαμμένες στα επετειακά χρώματα.

Παλιοί και νέοι μαζί!

Στον αγώνα της Αμερικής, η Yamaha γιόρτασε τα πενήντα χρόνια με προσκεκλημένους τους Kenny Roberts Senior (3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής), Eddie Lawson (4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής), Wayne Raney (3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής), μαζί με τους τωρινούς αναβάτες, Colin Edwards (2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής superbike), Cul Crutslow (παγκόσμιος πρωταθλητής supersport), Ben Spies (παγκόσμιος πρωταθλητής Superbike) και τον περσινό πρωταθλητή, Jorge Lorenzo.

To video που κυκλοφόρησε προσπαθεί να δείξει τη διαφορά μεταξύ των μοτοσυκλετών με τις οποίες έτρεχαν τότε, αλλά και σήμερα. Ο ρουχισμός και το στυλ τους το επιβεβαιώνει και απ’ ότι φαίνεται, όλοι τους πέρασαν πολύ καλά!
Παρακολουθήστε το video και τις φωτογραφίες αμέσως μετά:

Φωτογραφίες


Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Heroes Legend Rally 2011 Παγκ. Π. Enduro – Αναδρομή στα Special tests »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon