.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 18:15

Heroes Legend Rally 2011

 

Αναβάλλεται για φέτος

 



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, το Rally “Heros Legend, Paris – Dakar 2011” αναβάλλεται για φέτος και μετατίθεται σε νέα ημερομηνία το 2012. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Δελτίο τύπου

“Όπως όλοι γνωρίζετε, η αστάθεια που επικρατεί σε μερικά αφρικανικά κράτη συνεχίζεται ακόμη. Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, αποφασίσαμε να μεταθέσουμε το rally για το 2012, παρόλο που η επιλεγμένη διαδρομή του απέχει πολύ από τις προβληματικές περιοχές. Ακόμα κι έτσι όμως, αρκετοί είναι εκείνοι που ανησυχούν και οι οποίοι δυστυχώς κρίνουν την κατάσταση μέσα από το στενό πρίσμα των μίντια. Για αρκετούς λόγους, πολύ από τους συμμετέχοντες στο rally επιθυμούν να περιμένουν έως την τελευταία στιγμή για την τελική τους επιβεβαίωση.  Επειδή όμως εμείς αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό αυτό που κάνουμε και έχουμε την ποιότητα σαν πρώτη προτεραιότητα, ξέρουμε ότι ένας αγώνας 6.500 χλμ, που περνάει από 5 χώρες δεν μπορεί να οργανωθεί σε μερικές εβδομάδες. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε για την αναβολή του. Ελπίζουμε ότι το 2012 θα βρούμε στη γραμμή της εκκίνησης και τις 37 ομάδες που δήλωσαν φέτος συμμετοχή, τις υπόλοιπες 38 που είναι σε αναμονή, αλλά και νέες ακόμη. Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα αποζημιωθούν το 100% του ποσού της συμμετοχής τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να σας δούμε την επόμενη χρονιά”.

Ράλλυ για όλους

Τι είναι όμως το Heroes Legend Rally; Είναι ένα ράλλυ για αρχάριους το οποίο ακολουθεί την αρχική διαδρομή του γνωστού Dakar, που δεν είναι άλλη από τον πύργο του Άιφελ στο  Παρίσι έως τη Lac Rose στο Ντακάρ σε 15 ημέρες! Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν με αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα ή γουρούνα σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες. Αυτό που κάνει τη διοργάνωση ξεχωριστή είναι ότι κατ’ αρχάς, όλοι μπορούν να συμμετάσχουν, ο καθένας στο ρυθμό που μπορεί και δεύτερον ότι οι συμμετοχές γίνονται είτε ανά ομάδες, είτε κατά άτομο. Έτσι, ο καθένας μπορεί να πάρει μια «γεύση» από το αληθινό Dakar, αλλά σε πιο λάιτ έκδοση, για αρχάριους είπαμε, χωρίς όμως να γίνονται εκπτώσεις στο βαθμό δυσκολίας.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Γεωργόπουλο για την ενημέρωση

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon