.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 13:47

Husqvarna MX2 Team 2022 - Η επίσημη παρουσίαση

Η Husqvarna παρουσίασε την εργοστασιακή ΜΧ2 ομάδα της για τη σεζόν MXGP 2022, ομάδα που περιλαμβάνει τους Kay de Wolf και Roan van de Moosdijk, καβάλα στις νέες FC250.

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP στις 20 Φεβρουαρίου, η ομάδα της Husqvarna θα βρεθεί το σαββατοκύριακο που μας έρχεται στη Γαλλία για τον pre-season αγώνα Lacapelle Marival International 2022 στη Γαλλία, και το επόμενο ΣΚ στο Hawkstone Park στη Βρετανία για έναν ακόμη αγώνα, τα δύο τελευταία τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο Key de Wolf επιστρέφει στην Nestaan Husqvarna Factory Racing για τη δεύτερη σεζόν του στην ΜΧ2 κατηγορία. Θυμίζουμε πως στο ντεμπούτο του κατάφερε να ανέβει στο βάθρο 3 φορές, παίρνοντας και την πρώτη του νίκη, ενώ για το 2022 θέλει να επαναλάβει τις καλές στιγμές του 2021, αλλά με μεγαλύτερη συχνότητα.

Το 2022 θα είναι η πρώτη σεζόν του Roan van de Moosdijk καβάλα στην FC 250, μια αλλαγή σκηνικού από τον πρώην Πρωταθλητή του EMX250. Έχοντας αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον κράτησε στον πάγκο για αρκετούς αγώνες το 2021, είναι έτοιμος να μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon