.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 10:26

Yamaha WSBK & WMX

 


Με χορηγό την Monster

 



Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά το 2010 όπου η Monster Monster Energy ήταν ο επίσημος “προμηθευτής ενέργειας” για το Yamaha World Superbike Team, η συνεργασία θα συνεχιστεί και την νέα σεζόν.

Το 2011 υπάρχουν νέοι αναβάτες στην ομάδα, οι Marco Melandri και Eugene Laverty οι οποίοι πλέον φέρουν το λογότυπο της Monster Energy στα κράνη τους. Το γνωστό πράσινο θα έχει μία σημαντική παρουσία φέτος πάνω και στα ferings των μοτοσυκλετών Yamaha WSBK.

H Monster Energy συνεχίζει να έχει σημαντική παρουσία στον κόσμο των δύο τροχών υποστηρίζοντας αναβάτες στο Motocross, supercross, Superbikes και MotoGP. Οι αναβάτες της Yamaha που θα τρέξουν με την υποστήριξη της Monster στο παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross είναι οι  David Philippaerts (MX1 - YZ450FM), Steven Frossard (MX1- YZ450FM), Anthony Boissière (MX1 - YZ450FM), Gautier Paulin (MX2 - YZ250FM), Harri Kullas (MX2 - YZ250FM),  Christophe Charlier (MX2 - YZ250FM)

Επίσης συνεχίζεται και η συνεργασία που υπάρχει στα MotoGP με την ομάδα της Yamaha Tech3 Team και αναβάτες τους Colin Edwards και τον άρτι αφιχθέντα, Cal Crutchlow.

Φωτογραφίες

{gallery}{agonistiki_kinisi/nea_pagkosmio/2011/superbike/yamaha/monster//AG}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Balkan Rally Raid Cup 2010 Suzuki World MX1 - Rockstar Energy »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon