.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011 10:24

Suzuki World MX1 - Rockstar Energy

 


Η πρώτη νίκη

 



Με νίκη ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα Rockstar Energy Suzuki World MX1, καθώς ο Clement Desalle κατέκτησε την πρώτη θέση σε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος, στην πόλη Valence.

Η γαλλική πίστα με τις έντονες υψομετρικές διαφορές ήταν γεμάτη λάσπη και είχε ελάχιστη πρόσφυση, με αποτέλεσμα ακόμα και οι αρκετοί αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που ήταν παρόντες, να δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Desalle να κατακτήσει δύο πρώτες και μια τρίτη θέση στους τρεις γύρους του αγώνα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει συνολικά την πρώτη θέση και να ξεκινήσει τη χρονιά πολλά υποσχόμενος.

Ο έτερος αναβάτης της ομάδας Rockstar Energy Suzuki World MX1 και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Steve Ramon, κατέκτησε την όγδοη θέση καθώς ταλαιπωρήθηκε από μια πτώση και πόνους στο δεξιό του αγκώνα.

Η ομάδα Rockstar Energy Suzuki World MX1 θα παραμείνει στη νότια Γαλλία για δοκιμές εξέλιξης, καθώς ο πρώτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MX ξεκινά στις 4 Απριλίου στο Sevlievo της Βουλγαρίας και θέλουν να δοκιμάσουν αρκετά νέα ανταλλακτικά εξέλιξης στις δύο μοτοσικλέτες.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha WSBK & WMX Επίσημα δοκιμαστικά MotoGP »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon