.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 12:15

KTM Factory Team 2011

 

 Παρουσιάστηκε η νέα ομάδα

 



Μετά από την επιτυχημένη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross όπου η ΚΤΜ κατέκτησε 3 τίτλους (ΜΧ, ΜΧ2, WMX), σκοπεύει τώρα να πάρει πίσω το αίμα της στο enduro. Η νέα της ομάδα βασίζεται κυρίως σε νέους αναβάτες, με τον David Knight , 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, και τον Johnny Aubert, 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, να ηγούνται.

Στην ομάδα βρίσκεται πλέον και ο Taddy Blazusiac ερχόμενος από τα extreme enduro ενώ νέο αίμα αποτελεί και ο Cristobal Guerrero που πήρε μεταγραφή από την ομάδα Yamaha O.Pons.
Συνεχίζουν στην ομάδα και για φέτος οι Eero Remes και Thomas Oldrati οι οποίοι θα βρεθούν και πάλι στη μάχη για τον τίτλο.

O team manager, Fabio Farioli, δήλωσε σχετικά: “είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί διαθέτουμε νέους αναβάτες, νέες μοτοσυκλέτες, και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες να τρέξουμε.”

“Το νέο EXC 350 F είναι πραγματικά μία εκπληκτικά νέα μοτοσυκλέτα, που θα πάει το enduro πολύ μπροστά. Κάθε αναβάτης που την δοκίμασε ένιωσε άνετα στα πρώτα λεπτά.”

“Διαθέτουμε τους καλύτερους νέους αναβάτες και ο καθένας έχει το δικό του οδηγικό στυλ. Επενδύουμε έτσι στο μέλλον της KTM στους αγώνες enduro”.

“Έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας, τόσο στο indoor όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Ο Knight και ο Aubert είναι πολύ δυνατοί αναβάτες, αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.”

Kατηγορίες

{arttinytable}

Κατηγορία Αναβάτης Νούμερο συμμετοχής
E1 Eero Remes 3

Thomas Oldrati 22






E2 Johnny Aubert 10

Cristobal Guerrero 96






E3 David Knight 1

Taddy Blazusiak 111

{/arttinytable}

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Taddy Blazusiak Husqvarna Racing 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon