.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2011 11:10

Honda MotoGP

 



Παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας

 



Για πρώτη φορά στην ιστορία των τετράχρονων MotoGP η Honda παρουσιάζει ομάδα αποτελούμενη από τρεις αναβάτες. Η ομάδα που αποτελείται από τους Casey Stoner, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso παρουσιάστηκε επίσημα χτες στην πίστα της Sepang, στην Μαλαισία.

Στις τρεις μέρες των δοκιμών οι αναβάτες θα δοκιμάσουν το νέο πλαίσιο της Honda RCV 212 V και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την σταθερότητα κατά το φρενάρισμα.
Ο ερχόμενος από αποκατάσταση της σπασμένης του κλείδας, Dani Pedrosa, θα δοκιμάσει τις αντοχές του στις συνθήκες οδήγησης.

Εντυπωσιασμένος εμφανίστηκε ο Casey Stoner οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά ντυμένος στα χρώματα της Repsol και δήλωσε πως, “παρακολουθούσα τον Mick Doohan ως παιδί, να κερδίζει τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο με αυτά τα χρώματα και νιώθω όμορφα που είμαι μέρος αυτής της ομάδας τώρα. Θα είναι δύσκολη χρονιά με συναγωνισμό ακόμη και από τους δύο αναβάτες της ομάδας αλλά είμαι καλά προετοιμασμένος.”

Ο Pedrosa δήλωσε: “Είχα αρκετό χρόνο για αποκατάσταση από την σπασμένη μου κλείδα. Το πρόγραμμα είναι να βελτιώσουμε την σταθερότητα στα φρένα και την είσοδο της στροφής όπως και την πρόσφυση στην έξοδο. Στόχος μου πάντα είναι το πρωτάθλημα για το οποίο θα παλέψω και φέτος. Τις προηγούμενες χρονιές είχα καλούς αγώνες αλλά ωστόσο δεν κατάφερα να πάρω τον τίτλο. Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα γι’ αυτό θα προσπαθήσω για το καλύτερο και κυρίως για να αποφύγω κάποιον τραυματισμό.”

Dovizioso: “Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της σημαντικής ομάδας. Είμαστε τρεις δυνατοί αναβάτες και θα προσπαθήσουμε για την κατάκτηση του τίτλου.”

Φωτογραφίες


/p>

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZ 450 F “Bubba Stewart” Η "ΜΟ.ΛΕ.Κ." στην FIM »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon