.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 11:36

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing - Η εργοστασιακή ομάδα των AMA SX / PRO MX 2022

Η Husqvarna παρουσίασε την εργοστασιακή της ομάδα με την οποία θα συμμετάσχει στα αμερικάνικα Πρωταθλήματα AMA Supercross 2022 και AMA Pro MX 2022.

Στην ομάδα βρίσκουμε τους αναβάτες Dean Wilson, RJ Hampshire, Jalek Swoll και Stilez Robertson που συμμετείχαν και στο team του 2021, αλλά και τον Malcolm Stewart, αδερφό του μεγάλου James Bubba Stewart, ως νέα προσθήκη.

Έτσι οι φίλοι της Husqvarna θα δουν τον Malcolm Stewart να κάνει το ντεμπούτο του στις 8 Ιανουαρίου στο Anaheim καβάλα στο FC 450 Rockstar Edition. Ο Stewart έχει να επιδείξει 1 βάθρο και 4 τερματισμούς στην πεντάδα για το 2021, με την JDR J-Star KTM, και στόχο έχει να παλέψει για σταθερούς τερματισμούς στο βάθρο το 2022.

Παραμένοντας στη μεγάλη κατηγορία των 450 κ.εκ., ο Dean Wilson εισέρχεται στην 6η σεζόν του με την ομάδα, ενώ το 2021 λόγω ασθένειας είχε χάσει αρκετούς αγώνες, τερματίζοντας μόλις εκτός δεκάδας στο AMA SX. Για το 2022, υγιής πια, στοχεύει να ανεβάσει αυτή την επίδοση, και να παλεύει μονίμως για τις πρώτες δέκα θέσεις.

Στα 250SX επικεφαλής είναι ο RJ Hampshire, ενώ δίπλα του θα αγωνιστούν ο Jalek Swoll και Stilez Robertson.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon