.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 13:58

Repsol Honda Trial Team 2022 – Η επίσημη παρουσίαση

[Δελτίο Τύπου Honda HRC]

Η Repsol Honda, η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Τrial, παρουσιάζει τα νέα της πρόσωπα για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν: ο Toni Bou θα έχει ως ομόσταυλο τον Gabriel Marcelli, ενώ ο Takahisa Fujinami αναλαμβάνει ως Team Manager.

Οι Toni Bou και Gabriel Marcelli θα αποτελέσουν το δίδυμο αναβατών της Repsol Honda Team στη μάχη των παγκοσμίων πρωταθλημάτων TrialGP και X-Trial 2022. Ο κυρίαρχος των τελευταίων 15 ετών, Toni Bou, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο πιο πετυχημένος αθλητής, ένας θρύλος του trial και σημείο αναφοράς για όλους, ενώ είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την πρωτοκαθεδρία του επί μιάμιση δεκαετία. Ο Bou (γεννημένος στις 17/10/1986) θα είναι το φαβορί που όλοι θέλουν να νικήσουν στην 16η του σεζόν με τη Repsol Honda Team.

Δίπλα του ο νεαρός Ισπανός από τη Γαλικία, Gabriel Marcelli (γεννηθείς 04/02/2000), θα κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα φέτος. Ο αναβάτης έρχεται από μια πετυχημένη καριέρα στην κατηγορία Trial2, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2019, με δύο καλές χρονιές στην TrialGP.

Η Repsol Honda Team ανανέωσε και μέρος του προσωπικού της με την ενσωμάτωση του πρώην εργοστασιακού αναβάτη Takahisa Fujinami ως νέο team manager. Μετά από 26 σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Fujinami θα αναλάβει έναν εντελώς νέο ρόλο εντός της ομάδας που τόσο καλά γνωρίζει. Η αγωνιστική του εμπειρία θα είναι στοιχείο-κλειδί στη νέα αυτή πρόκληση για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Trial του 2004.

Toni Bou

"Αυτή η νέα σεζόν θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όλους μας. Όπως πάντα, στόχος μας είναι οι τίτλοι και προετοιμαζόμαστε διαρκώς γι’ αυτό, καθώς οι αντίπαλοί μας θέλουν να μας πάρουν την πρώτη θέση στον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Gabriel Marcelli στην ομάδα, είναι ένας πολύ καλός αναβάτης και είχε μερικούς σπουδαίους αγώνες φέτος. Είμαι σίγουρος πως θα πάει καλά μαζί μας και αυτό θα είναι σημαντικό και για την ομάδα. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Takahisa Fujinami για τη νέα του θέση, είμαι βέβαιος πως η εμπειρία του θα αποδειχθεί θετική για μας."

Gabriel Marcelli

"Είμαι πανευτυχής που εντάχθηκα στην καλύτερη ομάδα trial του κόσμου. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και ειδικότερα την τελευταία σεζόν. Από δω και πέρα πιθανώς να έχω περισσότερη πίεση, καθώς το να βρίσκομαι στη Repsol Honda Team σημαίνει και περισσότερες ευθύνες, θα είμαι στο οπτικό πεδίο όλων ως ... ομόσταυλος του Toni. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που πιστεύω πως θα φέρει πολλές μεγάλες στιγμές και ελπίζω αυτή η σχέση να διαρκέσει πολλά χρόνια. Αναλαμβάνω από τον Takahisa Fujinami, έναν αναβάτη που έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη όλα αυτά τα χρόνια. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δείξω πως μπορώ να σταθώ επάξια και, με εμπιστοσύνη στην κορυφαία δουλειά της ομάδας, ελπίζω να φτάσω στην κορυφή μαζί με τον Toni Bou."

Takahisa Fujinami - Team Manager

"Για μένα είναι μεγάλη τιμή να μπορώ να υπερασπιστώ εφεξής τα χρώματα της Repsol Honda Trial Team ως Team Manager. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, δίχως αμφιβολία. Η ομάδα έχει καταφέρει τόσα πολλά και η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσουμε αυτό το τεράστιο σερί τίτλων και να συνεργαστούμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο την εταιρεία. Το 2022 προσθέτουμε έναν νέο αναβάτη στην ομάδα, τον Gabriel Marcelli. Είναι ένας νέος αναβάτης με υποσχόμενο μέλλον, το 2020 κατάφερε το πρώτο του βάθρο και το 2021 έκλεισε τη σεζόν σε άνοδο. Με την είσοδό του στη Repsol Honda Team είμαστε σίγουροι πως θα κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα μπροστά στην καριέρα του δίπλα στον μεγάλο μας πρωταθλητή Toni Bou. Ο Toni έχει κατακτήσει 30 παγκόσμιους τίτλους, τι άλλο να πει κανείς για κάποιον που έχει καταφέρει τόσα πολλά; Όπως πάντα, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τα παγκόσμια TrialGP και X-Trial ξανά την επόμενη χρονιά, και όλη η ομάδα ήδη δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση!"

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon