.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 12:01

Επίσημη παρουσίαση Ducati MotoGP – Wrooom

 


Ο Rossi στα κόκκινα

 


Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα, στην Madonna di Campiglio η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Valentino Rossi στα κόκκινα. Η ομάδα της Ducati κάθε χρόνο παρουσιάζει επίσημα την ομάδα της στην εκδήλωση που ονομάζεται Wrooom. Στο ιταλικό θέρετρο σκι, διοργανώνονται εκδηλώσεις που διαρκούν μία εβδομάδα και εκεί συναντιούνται οι αναβάτες της ομάδας MotoGP αλλά και οι πιλότοι της Formula 1 της Ferrari.

Για πρώτη φορά λοιπόν χτες, ο Valentino Rossi βρέθηκε δίπλα στον ομόσταυλο Nicky Hayden, και στους πιλότους Fernando Alonso και Felipe Massa. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα όπου θα παρουσιαστούν αναβάτες, πιλότοι, μοτοσυκλέτες, Formula ενώ θα γίνουν και αγώνες σκι.

Οι πρώτοι θα είναι διαθέσιμοι σήμερα το πρωί για τους δημοσιογράφους και τις απαραίτητες φωτογραφήσεις με τον team manager της ομάδας, Vittoriano Guareschi. Την Τετάρτη θα βρεθεί εκεί και το αφεντικό της Ducati Corse, Claudio Domenicali ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την νέα Ducati GP11.

Την Παρασκευή θα γίνει αγώνας σκι, ενώ οι αγωνιζόμενοι θα οδηγήσουν τετρακίνητα αυτοκίνητα στην παγωμένη λίμνη σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Ο Rossi άλλωστε έχει πετάξει εδώ και καιρό το γάντι στον Alonso όταν ο δεύτερος είχε δηλώσει πως μπορεί εύκολα να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις οδήγησης μίας μοτοσυκλέτας MotoGP.

Ωστόσο, η συμμετοχή του Rossi στις δεξιοτεχνίες θα είναι περιορισμένη λόγω της αποκατάστασης από τον εγχειρισμένο ώμο του.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rossi και Ducati Ducati και Diesel »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon