.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 12:29

Rossi και Ducati

 


Επίσημη παρουσίαση ομάδας

 

 


Τέλος στην αναμονή και τις φημολογίες για τους χορηγούς που θα έχει ο Rossi το 2011, φαίνεται να μπαίνει σήμερα. Όπως είχε ανακοινωθεί, η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση Wrooom που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή στις Άλπεις, στο Canalone Miramonti. Εκεί παρουσιάζονται ταυτόχρονα οι ομάδες της Ducati και της Ferrari και ακολουθούν παιχνίδια και διαγωνισμοί με νικητές στο χιόνι.

Για πρώτη φορά φέτος ο Rossi λαμβάνει μέρος ως αναβάτης πλέον της Ducati και αναμένουμε να δούμε τα χρώματα που θα είναι βαμμένη η μοτοσυκλέτα του. Μέχρι στιγμής, στους πιθανούς χορηγούς συμπεριλαμβάνεται μέχρι και η Fiat που αποχώρησε από την Yamaha μετά από τετραετή συνεργασία, τη στιγμή που έφυγε και ο Rossi. Ωστόσο κυκλοφορούν στο internet διάφορες φωτογραφίες του Rossi και της Ducati GP11 φτιαγμένες με photoshop και με τα χρώματα και χορηγούς που ο κάθε γραφίστας θa ήθελε να δει στο ιταλικό δίδυμο.

 

Σε λίγες ώρες, θα έχουμε πλήρη εικόνα για τους πραγματικούς χορηγούς και τα χρώματα με τα οποία θα αγωνίζεται ο Rossi, αν και ο συνδυασμός κόκκινο – κίτρινο, είναι ιδιαίτερα συμπαθητικός.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Meteora EWC 2011 - Promo video Επίσημη παρουσίαση Ducati MotoGP – Wrooom »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon