.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 17:44

Rossi εναντίον Alonso!

 


Aντιμέτωποι στα χιόνια με 4x4!

 

 



Ρόδα είναι και γυρίζει και τελικά, ο Rossi θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Fernando Alonso! Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP εναντίον του δύο φορές πρωταθλητή Formula 1. Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ανέφερε σε συνέντευξη του πως, “αν οδηγούσα μοτοσυκλέτα MotoGP, εύκολα θα ήμουν στην 5άδα”. Τότε ο Rossi του πέταξε το γάντι προτείνοντας έναν αγώνα και με τα δύο μηχανοκίνητα, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

 

Η ευκαιρία φαίνεται να περίμενε την κατάλληλη στιγμή μιας και οι δύο οδηγοί, αναβάτης και πιλότος, θα συναντηθούν στην ετήσια κοινή παρουσίαση της Ducati και της Ferrari, με το όνομα wrooom, στην Madonna Di Campiglio στις Ιταλικές άλπεις, στις 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με λεγόμενα του Vittoriano Guareschi, ο Rossi είναι έτοιμος για να οδηγήσει αλλά όχι για να κάνει snowboard – μία κόντρα που γίνεται κάθε χρόνο ανάμεσα στους οδηγούς και τους καλεσμένους. Ωστόσο, σίγουρα θα αναμετρηθεί με τον Alonso στην κόντρα με τα 4x4 στην παγωμένη λίμνη.

Αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δούμε τι.. .ψάρια πιάνει ο Alonso με τετρακίνητο μιας και τον Rossi τον έχουμε δει στο παρελθόν να τρέχει αγώνες WRC τόσο με τα αγαπημένα του Subaru, όσο και με την Ford αλλά και την Fiat. Ως γνωστόν, ο Rossi φλερτάρει και με την Ferrari και την Formula 1 και το μέλλον του απ' ότι ακούγεται είναι εκεί.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marcos Patronelli – Dakar 2011 Yamaha Lorenzo Spies »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon