.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 16:10

Marcos Patronelli – Dakar 2011

 



Αγώνας για την συμμετοχή του

 


Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του Dakar 2011, ο Marcos Patronelli έχει ξεκινήσει το δικό του αγώνα προκειμένου να στηθεί στην ράμπα μαζί με τους αντιπάλους του. Ο Patronelli κέρδισε το Dakar 2010 πάνω σε μία τετράτροχη γουρούνα – Quad – στην αντίστοιχη κατηγορία. Έγινε έτσι ο πρώτος νότιο Αμερικανός που κατάφερε να κερδίσει τέτοιο αγώνα και μάλιστα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αργεντινή. Κέρδισε μάλιστα τα έξι από τα δεκατέσσερα σκέλη του αγώνα, ενώ με σταθερούς τερματισμούς κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Ο Patronelli είχε ένα ατύχημα στα πλαίσια της προετοιμασίας του, τον Νοέμβριο. Εκεί έσπασε κνήμη και περόνη στο αριστερό του πόδι και υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα δεν μπορεί ακόμη να ζορίσει το πόδι του και το Dakar δεν είναι απλά ένας αγώνας. Στο παρελθόν είδαμε αναβάτες με αντίστοιχα χτυπήματα (Valentino Rossi) να επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά από λίγο καιρό. Όμως στο Dakar που διαρκεί δεκαπέντε μέρες, αν το σώμα δεν βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση, η συμμετοχή δεν είναι εφικτή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Patronelli “ακόμη δεν μπορώ να το πατήσω καλά το πόδι μου, αλλά πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα είμαι καλύτερα. Οι πιθανότητες να συμμετάσχω τελικά βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο 60 με 70%”.
Εμείς απλά ευχόμαστε καλή επιτυχία στο pre start που έχει ήδη κάνει ο πρωταθλητής αναβάτης.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βασίλης Ορφανός Rossi εναντίον Alonso! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon