.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 16:05

MotoGP Valencia ΕΔ2 – Οι Miller, Espargaro και Bagnaia στα 68 χιλιοστά!

Η πίστα ήταν στεγνή στα δεύτερα ελεύθερα και οι χρόνοι έπεσαν σημαντικά, με τον Jack Miller να παίρνει την 1η θέση, ενώ πολύ κοντά του ήταν ο Pol Espargaro και ο Pecco Bagnaia.

Στο μεσοδιάστημα από τα πρώτα έως τα δεύτερα ελεύθερα η πίστα Ricardo Tormo της Valencia είχε προλάβει να στεγνώσει κι έτσι οι πιλότοι της μεγάλης κατηγορίας έκαναν τους πρώτους τους γύρους στο στεγνό.

Στα τελευταία λεπτά όλοι σχεδόν έβαλαν μαλακά πίσω ελαστικά για να κυνηγήσουν έναν καλό χρόνο, σε περίπτωση που ο καιρός τους αιφνιδιάσει και πάλι όπως σήμερα.

Την πρώτη θέση πήρε στο τέλος ο Jack Miller, δείχνοντας πόσο του αρέσει η συγκεκριμένη πίστα.

Ο Αυστραλός ήταν μόλις 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Pol Espargaro, ο οποίος αν και δεν απέφυγε τα λάθη είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία στην Valencia σήμερα.

Την 3η θέση πήρε ο Pecco Bagnaia και σε συνδυασμό με την 5η του Jorge Martin, η Ducati έδειξε και πάλι «τα δόντια της» στον ανταγωνισμό.

Ανάμεσα στον Bagnaia και τον Martin πήρε θέση ο Alex Rins, ενώ στη δεκάδα μπήκε και ο ομόσταυλός του, o Joan Mir, που πήρε την 7η θέση.

Ο Mir ήταν 86 χιλιοστά πιο αργός από τον Takaaki Nakagami και μόλις 8 χιλιοστά πιο γρήγορος από τη μοναδική KTM στη δεκάδα, αυτή του Brad Binder.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Andrea Dovizioso, ο οποίος πήρε την 9η θέση ενώ λίγο πριν το τέλος ήταν ακόμα και δεύτερος! Τη δεκάδα έκλεισε ο Johann Zarco.

Αύριο το πρωί θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους αναβάτες όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Fabio Quartararo, ο Morbidelli και οι Aleix Espargaro/Alex Marquez που πλησίασαν αρκετά το χρόνο του Zarco.

MotoGP-Valencia-FP2-Miller-results-tre1.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 11:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon