.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:41

Kawasaki Nostalgia - Τα εργοστασιακά ZX-10RR του WorldSBK με χρώματα ZΧR 750 & GPZ900R!

Απολαύστε τα εργοστασιακά ZX-10RR των Jonathan Rea και Alex Lowes βαμμένα με νοσταλγικά χρώματα α-λα ZXR-750 & GPZ900R, όπως συμμετείχαν στον 1ο αγώνα WorldSBK στο event της Αργεντινής για να γιορτάσουν τα 125 χρόνια της Kawasaki!

Πέρα από την αλλαγή του γνωστού σήματος της Kawasaki με το River Mark της νεότευκτης Kawasaki Motors, οι μοτοσυκλέτες των Jonathan Rea και Alex Lowes συμμετείχαν στον αγώνα WorldSBK της Αργεντινής με αναμνηστικά χρώματα, του μεν Rea σε λευκό - μπλε - πράσινο στα χρώματα του ZXR 750 και του δε Lowes σε μαύρο - σκούρο πορτοκαλί, στα χρώματα του “Top Gun” GPZ900R!

Δυο μοτοσυκλέτες που έγραψαν ιστορία για την Kawasaki, και τη βοήθησαν να κατοχυρώσει το όνομα της ως πρωτοπόρου στα μοντέλα επιδόσεων, χαρακτηριστικό που την συνοδεύει ως σήμερα.

Τα χρώματα της συγκεκριμένης ZXR 750 H2 προέρχονται από την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Αμερικανού Scott Russell, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί Πρωταθλητής WorldSBK 1993, ενώ ήταν γνωστός στις Η.Π.Α. και ως “mr Daytona” για τις επιτυχίες του στη συγκεκριμένα πίστα της Φλόριντα.

Αντίστοιχα, τα χρώματα της μοτοσυκλέτας του Lowes προέρχονται από το GPZ900R που οδηγούσε ο Tom Cruise στην ταινία Top Gun του 1986, αν και πρέπει να παρατηρήσουμε πως η μοτοσυκλέτα του Cruise ήταν βαμμένη σε μαύρο και κόκκινο και όχι σε μαύρο και πορτοκαλί.

Απολαύστε παρακάτω φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από τις 2 σπέσιαλ βαμμένες WorldSBK ZX-10RR της Kawasaki.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon