.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 12:16

Kawasaki Ninja ZX-10RR Heritage Experience – Μια μοναδική δημοπρασία

Δύο μοναδικά κιτ πλαστικών για τη superbike της Kawasaki, παρέα με εξίσου μοναδικά δώρα.

Η επιτυχία και ευρεία αποδοχή που έτυχαν από το κοινό οι δύο σπέσιαλ μοτοσυκλέτες που έτρεξαν οι εργοστασιακοί αναβάτες της KRT στον περσινό αγώνα WorldSBK στην Αργεντινή ώθησαν την Kawasaki στη δημιουργία δύο μοναδικών μοτοσυκλετών.

Οι Jonathan Rea και Alex Lowes σε εκείνον τον αγώνα είχαν τις μοτοσυκλέτες τους βαμμένες στα διάσημα χρώματα δύο ιστορικών μοντέλων της Kawasaki, GPz900R και ZXR750-H.

Το πρώτο είναι ένα θρυλικό μοντέλο της δεκαετίας του 1980 και μάλιστα είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της Kawasaki που χρησιμοποίησε το Ninja στο όνομά της.

Το ZXR750 της δεκαετίας του 1990 δοξάστηκε στις πίστες από αναβάτες όπως οι Scott Russell, Robbie Phillis, Doug Chandler, Aaron Slight.

kawasaki heritage 7

Η Kawasaki δημιούργησε δύο μοναδικά κιτ φέρινγκ για το Ninja ZX-10RR παραγωγής, για δύο ξεχωριστές μοτοσυκλέτες που συναρμολογήθηκαν στο συνεργείο της KRT στην πόλη Granollers κοντά στη Βαρκελώνη.

Μόνο ένα παράδειγμα από κάθε ρέπλικα έχει κατασκευαστεί και συνοδεύονται από ένα πακέτο που περιλαμβάνει πιστοποιητικό γνησιότητας, μια ασορτί καστομαρισμένη δερμάτινη φόρμα, αλλά και ένα ραντεβουδάκι για μια μέρα στην πίστα Barcelona-Catalunya με την εργοστασική ομάδα WorldSBK σε επίσημο τεστ στα τέκη Μαρτίου 2022, στο οποίο μάλιοστα θα έχει και 30 λεπτά οδήγησης στην πίστα μαζί με τους Rea και Lowes!

Όσον αφορά στις φόρμες, η RST έχει επιμεληθεί το δερμάτινο συνολάκι στα χρώματα του GPz900R, ενώ η Alpinestars στολίζει τον αναβάτη του ZXR750.

kawasaki heritage 8

Επιπλέον, αμφότερες οι μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται με μια νέα slip-on εξάτμιση Akrapovič Kawasaki Heritage Limited Edition, προστατευτικό μανέτας φρένου και αγωνιστικό σταντ Valter Moto, ζελατίνα και προστατευτικά ψαλιδιού Puig, προστασίες κινητήρα GB Racing, καθώς και μια γνήσια κουκούλα μοτοσυκλέτας της Kawasaki.

Οι δύο αυτές μοναδικές ZX-10RR δημοπρατήθηκαν την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στο ισπανικό eBay, μα δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμες για αγορά από την Ελλάδα, ενώ δεν έγινε γνωστή η τιμή που έπιασαν.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Kawasaki για το Ninja ZX-10RR Heritage Video.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon