.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 14:24

«Πολύ λυπημένος» ο Valentino Rossi μετά τον δύσκολο αγώνα στο Silverstone

Ο θρυλικός οδηγός του MotoGP, ο Valentino Rossi, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ λυπημένος μετά την 18η θέση που πήρε στο χτεσινό αγώνα στην Αγγλία.

Ο Valentino Rossi είχε αφήσει υποσχέσεις για κάτι πολύ καλό, μετά τη δυνατή του παρουσία στα ελεύθερα και χρονομετρημένα στο Silverstone,  για τον 12ο Γύρο της σεζόν.

Οι χαμηλές όμως θερμοκρασίες την Κυριακή, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, οδήγησαν τον Rossi στο να βάλει το μεσαίο πίσω ελαστικό, αντί του σκληρού.

Στην αρχή του αγώνα κατάφερε να είναι μέσα στους 8 καλύτερους, ωστόσο καθώς περνούσαν οι γύροι, η πρόσφυση χανόταν κι έτσι τερμάτισε τελικά μόλις 18ος.

Ο Valentino Rossi ήλπιζε ότι η τελευταία του παρουσία στο αγαπημένο του Silverstone θα ήταν καλύτερη και το ότι δεν τα κατάφερε ήταν πολύ μεγάλο κρίμα.

«Ήμουν δυνατός όλο το Σ/Κ κι ένοιωθα δυνατός πάνω στη μοτοσυκλέτα μου και είχα και καλό ρυθμό», έλεγε ο Vale μετά τον αγώνα.

«Ξέρουμε ότι το μεσαίο πίσω ελαστικό για εμάς κάνει τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα και θα ήταν καλύτερα με το σκληρό».

valentino-Silverstone-race-2021-ghjr2.jpg

«Σήμερα όμως έκανε πολύ κρύο κι έτσι έπρεπε να βάλουμε το μεσαίο».

«Περίμενα λοιπόν ότι θα είχαμε τέτοια προβλήματα, αλλά όχι κι έτσι! Πάντως ξεκίνησα καλά και στην αρχή ήμουν στο μπροστινό γκρουπ κι αυτό είναι σημαντικό».

«Είχα λίγο-πολύ το ρυθμό που περίμενα και πίστευα ότι θα μπορούσα να παλέψω για την 7η, την 8η ή την 9η θέση».

«Μετά όμως από τους 5-6 πρώτους γύρους, η απόδοση του ελαστικού έπεσε πάρα πολύ. Δεν είχα πρόσφυση στη δεξιά πλευρά… ήταν σαν να είχε καεί κι έτσι έχασα πολύ σε απόδοση».

«Άρχισα να χάνω ένα, δύο ή και τρία δευτερόλεπτα στο γύρο. Προσπάθησα και κατάφερα να τερματίσω, αλλά ήμουν πολύ αργός».

«Είναι μεγάλο κρίμα και είμαι πολύ λυπημένος γιατί ήθελα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, που μου αρέσει η πίστα κι είχαμε και πολλούς οπαδούς».

«Κυρίως όμως επειδή ένοιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα και ήμουν ανταγωνιστικός όλο το Σ/Κ. Ήθελα μια θέση στη δεκάδα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 14:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon