.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010 12:16

Ανανέωση συμβολαίου για Lorenzo

 

 

Lorenjo και Yamaha υπογράφουν ξανά


 

Ο Ισπανός αναβάτης της ομάδας Fiat Yamaha και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, ανανέωσαν το συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Το 2011 και 2012 θα είναι μαζί με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Lorenzo που στα 23 του έχει κερδίσει ήδη δύο τίτλους στα 250cc και οδεύει για την κατάκτηση του 1ου τίτλου στην κατηγορία motoGP, έχει μακρά πορεία μπροστά του.

Ο Lin Jarvis, υπεύθυνος αγωνιστικού της Yamaha, δήλωσε: “είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιο με τον Jorge. Από τότε που ενσωματώθηκε στην ομάδα της Yamaha, το 2008, είναι όλο καλές εμφανίσεις. Αφού κέρδισε τον τίτλο του rookie of the year σαν νεοεισερχόμενος, τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει αρκετούς τίτλους με την Yamaha. Μαζί με τον Spies την επόμενη χρονιά, πιστεύω ότι θα έχουμε το νεότερο και πλήρως ανταγωνιστικό team”.

Jorge Lorenzo
“Πρώτη μου επιλογή ήταν φυσικά να παραμείνω στη Yamaha. Έχουμε μία εκπληκτική ομάδα, πολύ δυνατή μοτοσυκλέτα  και δυνατούς δεσμούς. Πιστεύω πως μαζί με τον Ben Spies θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά του χρόνου. Τώρα όμως πρέπει να αφοσιωθώ στο πρωτάθλημα.”

 


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Leon Haslam στην BMW το 2011! O Dovizioso στην Pole! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon