.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010 09:56

Ο Leon Haslam στην BMW το 2011!

 

 

Δίπλα στον Troy Corser με BMW S 1000RR!


Ολοκληρώθηκε η επιλογή αναβατών της BMW Motorrad Motorsport για το 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike. Τη δεύτερη BMW S 1000 RR για την ομάδα με έδρα το Μόναχο και το Stephanskirchen θα οδηγήσει δίπλα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Troy Corser (38) ο Βρετανός Leon Haslam (27).

 

"Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Troy και τον Leon," λέει ο διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport, Berthold Hauser. "Αυτό το ζευγάρι αναβατών συνδυάζει την πλούσια εμπειρία με το νεανικό αγωνιστικό πνεύμα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μαζί με τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή θα έχουμε την επόμενη χρονιά στην ομάδα μας και τον αναβάτη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010. Σ' αυτή τη φάση του εγχειρήματος, αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την ομάδα μας που στήθηκε πρόσφατα." Ο Hauser συμπληρώνει: "Παρακολουθούμε τον Leon για αρκετό καιρό και δηλώνουμε κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένοι με τα προσόντα του ως αναβάτης. Τον καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα μας. Με τον Troy και τον Leon έχουμε ένα δυνατό δίδυμο αναβατών και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι μαζί τους θα πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Ruben Xaus που τα τελευταία δύο χρόνια μας βοήθησε να φτάσουμε την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον."

 Ο Leon Haslam ανυπομονεί να τρέξει για την BMW Motorrad. "Τις δύο τελευταίες σεζόν παρακολούθησα την πρόοδο που σημείωσε η BMW S1000RR. Η σταθερή βελτίωση της μοτοσικλέτας ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ανυπομονώ να οδηγήσω τη μοτοσικλέτα και να ζήσω ο ίδιος αυτά που παρακολούθησα το διάστημα αυτό. Η ομάδα έχει αποδείξει την ικανότητά της να νικά και διαθέτει την εργοστασιακή υποστήριξη που χρειάζεται. Ελπίζω ότι θα δώσω ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε. Ευχαριστώ την BMW για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα, αλλά και για την υπομονή στις δύσκολες στιγμές. Περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε μαζί ένα πετυχημένο 2011."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χτύπησε ο Pedrosa! Ανανέωση συμβολαίου για Lorenzo »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon