.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 12:48

Mandalika International Street Circuit - Βίντεο από την πρόοδο των εργασιών

Η πίστα της Mandalika στην Ινδονησία έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τον πρώτο MotoGP αγώνα της το 2022, ενώ τώρα έχουμε το πρώτο θεαματικό βίντεο της προόδου των εργασιών από τον YouTuber Mathias Pettersen.

Σύμφωνα με τις αρχές της Ινδονησίας, ο τάπητας έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ πριν από το MotoGP αναμένεται να φτάσει στην πίστα ο… περιοδεύοντας θίασος του WorldSBK στις 12-14 Νοεμβρίου του 2021.

Ο τάπητας έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να διαθέτει εξαιρετικό κράτημα ακόμα και στη βροχή, αντίθετα με άλλες ασιατικές πίστες.

Τώρα, σειρά έχει η κατασκευή των κτηριακών υποδομών της πίστας, του ιατρικού κέντρου, του ελικοδρομίου, κ.α., με την κατασκευάστρια εταιρεία να αναφέρει πως στις 23 Αυγούστου του 2021 η πίστα ήταν κατά 92% έτοιμη, με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Mathias Pettersen, ενός YouTuber που ζει στο Lombok, που μας δίνει εντυπωσιακά πλάνα τόσο μέσα από την πίστα όσο και από την κάτοψη της (απίστευτη τοποθεσία στη φύση, δίπλα στον Ωκεανό) με τη βοήθεια drone.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon