.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 11:24

Συζητήσεις Dovizioso-Petronas για άμεση επιστροφή του Ιταλού!

Ο Andrea Dovizioso έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Petronas Yamaha, ώστε να επιστρέψει στο MotoGP ακόμα και από φέτος!

Με τις τελευταίες εξελίξεις στο MotoGP, ο Andrea Dovizioso επανέρχεται στο προσκήνιο και είναι έτοιμος να μπει και πάλι στις πίστες από φέτος, προτού επιστρέψει ως κανονική συμμετοχή το 2022.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το paddock, ο Ιταλός βρίσκεται σε συνομιλίες με την Petronas Yamaha SRT.

Τα όποια πλάνα της τελευταίας έχουν κυριολεκτικά διαλυθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αφού όχι μόνο χάνει το βασικό της χορηγό και την παρουσία της στις μικρές κατηγορίες, αλλά θα πρέπει να βρει και καινούργιο δίδυμο οδηγών για το ’22.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ομάδα ενδέχεται να πουληθεί αν βρεθεί αγοραστής, ενώ θα υπάρξουν και διοικητικές αλλαγές.

Στο κομμάτι του χορηγού φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση με την WithU, που είναι χορηγός της ομάδας στην MotoE, ενώ κινητικότητα υπάρχει και στο θέμα των οδηγών.

Η ιταλική WithU φαίνεται – όπως είναι λογικό – να θέλει Ιταλό πιλότο και κάπως έτσι επανέρχεται το όνομα του Andrea Dovizioso, που μάλλον θα είναι δίπλα στον Darryn Binder.

Κάτι ακόμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη, είναι πως με τη βοήθεια της WithU η ομάδα θα μπορέσει να προσφέρει ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών στον Dovi.

Ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερα σε ό,τι αφορά στις επαφές ανάμεσα στον μάνατζερ του Dovi και την Petronas Yamaha.

Ωστόσο η αποχώρηση του Maverick Vinales από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, αναμένεται να φέρει εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και σε αυτό το μέτωπο.

Και πάντα υπάρχει η περίπτωση η Yamaha να θελήσει να ανεβάσει από φέτος τον Morbidelli (όταν γίνει καλά) στην ομάδα της.

Αυτό θα αφήσει ένα κενό στην Petronas που θα έρθει να καλύψει από φέτος ο Andrea Dovizioso, που είχε οδηγήσει στο παρελθόν M1 (2012).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 11:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon