.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 13:44

MotoGP - Ειδική συνέντευξη τύπου σήμερα στην Αυστρία – Ανακοινώνει την απόφασή του ο Rossi!

Φαίνεται ότι ο Valentino Rossi έχει πάρει την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του και το 2022 και θα μας το ανακοινώσει σήμερα!

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, αυτή τη φορά δεν θα είναι… μόνο μία! Αντίθετα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, το πρόγραμμα της ημέρας αλλάζει.

Έτσι, θα γίνει και μια ειδική συνέντευξη τύπου στην οποία το παρών θα δώσει ο θρυλικός Ιταλός πιλότος, ο Valentino Rossi.

Η συνέντευξη τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 17:15 σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 18:00, όταν και θα ξεκινήσει η καθιερωμένη Press Conference.

Όταν έχουμε τέτοιες αλλαγές στο πρόγραμμα, αυτό γίνεται πάντα για σημαντικές ανακοινώσεις που πρέπει να γίνουν.

Κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ότι ο Valentino Rossi έχει πάρει την απόφασή του και θα τη μοιραστεί μαζί μας σε λίγες ώρες.

Ο Vale διανύει φέτος μια πολύ απογοητευτική χρονιά, τη χειρότερή του στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν έχει καταφέρει να τερματίσει ψηλότερα από την 10η θέση και στο βαθμολογικό πίνακα είναι μόλις 19ος μετά από εννέα αγώνες.

rossiiii.jpg

Ο Ιταλός είχε πει ότι θα πάρει την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει ή όχι κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, το οποίο και επίσημα λήγει σήμερα.

Ο 42χρονος πιστεύεται ότι θα κρεμάσει πλέον την αγωνιστική του φόρμα, μετά από μια πλουσιότατη καριέρα στα GP.

Εναλλακτικά, ίσως αποφασίσει να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά, αγωνιζόμενος με τη δική του ομάδα (Aramco VR46) στο πλάι του ετεροθαλούς αδερφού του.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι ανέκαθεν ο Valentino έλεγε ότι τα αποτελέσματα μέσα στην πίστα είναι αυτά που θα παίξουν ρόλο στο αν θα συνεχίσει ή όχι.

Οπότε θα είναι έκπληξη αν τελικά επιλέξει να μείνει στο grid και το 2022.

Από την άλλη υπάρχει και η πίεση από την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα με τον οποίο ο Rossi έχει ξεκινήσει μια δυνατή επαγγελματική συνεργασία.

«Με πιέζει συνέχεια για να αγωνιστώ τη νέα χρονιά με την ομάδα μου. Αλλά κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο», έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες ο Vale.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 13:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon