.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 13:52

Η Aramco VR46 ίσως τελικά να μην ανήκει στον Valentino Rossi!!

Η συνεργασία ανάμεσα στον Σαουδάραβα πρίγκιπα Abdulaziz bin Abdullah και τον Valentino Rossi θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όμως υπάρχουν «φωνές» από τη γειτονική μας χώρα, την Ιταλία, που λένε ότι η Aramco VR46 δεν θα ανήκει στον Ιταλό θρύλο…

Όπως είναι γνωστό, από τη νέα σεζόν θα έχουμε μια καινούργια ομάδα στο grid του MotoGP: την Aramco VR46.

Την ομάδα του Valentino Rossi, όπως συνηθίζουμε να γράφουμε. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Θα ανήκει πράγματι στον Valentino;

Φήμες και ειδήσεις από την Ιταλία λένε ότι κάτι τέτοιο ίσως τελικά να μην συμβαίνει. Η συνεργασία των δυο πλευρών είναι δεδομένη, ωστόσο υπάρχουν αναφορές – και από έγκυρες οικονομικές εφημερίδες – ότι πιθανότατα ο πρίγκιπας θα εξαγοράσει την ομάδα και την Ακαδημία του Valentino Rossi!

Το ποσό το οποίο θα ικανοποιήσει τον Valentino Rossi είναι περίπου στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που δεν μπορεί παρά να σκεφτεί κανείς ότι ΔΕΝ το έχει ανάγκη ο Ιταλός…

Aramco_fdwd2.jpg

Η συμφωνία και η πώληση – αν τελικά γίνει – θα είναι στα πλαίσια του project “Vision 2030” του Σαουδάραβα, που θέλει να επεκταθεί και πέρα από την αγορά πετρελαίου. Αυτό που φαίνεται είναι ότι θέλει να βγάλει τους αυριανούς πρωταθλητές στο MotoGP.

Και φυσικά η Ακαδημία του Rossi έχει αποδείξει ότι και ταλέντα ξέρει να ανδρώνει και πρωταθλητές να βγάζει. Θυμηθείτε μόνο τις περιπτώσεις των Pecco Bagnaia ή αυτή του Franco Morbidelli, του πρώτου παγκόσμιου πρωταθλητή της Ακαδημίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι περιμένουμε μια συνέντευξη τύπου της Tanal Entertainment Sport & Media όπου, λογικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το αν ισχύει αυτή η είδηση.

Μια είδηση που ήδη έχει αρχίσει να προκαλεί και αντιδράσεις από μερίδα οπαδών του Valentino Rossi στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 13:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon