.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 17:50

MotoGP – Συναντήθηκαν Dovizioso και Jarvis στην Maggiora

Στον 3ο αγώνα του MXGP βρέθηκαν αρκετά σημαντικά ονόματα του MotoGP. Εκεί ο Lin Jarvis της Yamaha συνάντησε τον Andrea Dovizioso, αλλά και τον Pit Beirer και τον Jorge Viegas.

Το Motocross είναι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη και ο Andrea Dovizioso βρέθηκε στην Maggiora, στο Ιταλικό Grand Prix για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ως επίτιμος προσκεκλημένος. Στην πίστα βρέθηκαν και άνθρωποι του γνωστού ιταλικού site gpone.com που πάντως δεν θέλησαν να τον ενοχλήσουν με ερωτήσεις.

Όλοι στο paddock ψάχνονται και θέλουν να μάθουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του Dovizioso. Ωστόσο ο ίδιος για μια ακόμα φορά ήταν διστακτικός στο να αναφερθεί σε κάτι συγκεκριμένο. «Είναι νωρίς ακόμα», αρκέστηκε να πει.

Πέρα από τον Dovi, στην Maggiora βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι του paddock, όπως ο Pit Beirer και ο Lin Jarvis, στους οποίους επίσης αρέσει πάρα πολύ το motocross.

jarvis.jpg

Ο Jarvis ρωτήθηκε αν είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Dovizioso και απάντησε: «Ναι… δεν τον είχα δει για καιρό και είπαμε ένα γεια. Ήμουν χαρούμενος. Συνήθως βρισκόμασταν στο paddock, ενώ τώρα το κάναμε στις λάσπες», πρόσθεσε γελώντας.

Κανείς δεν ξέρει πέρα από ένα απλό γεια, αν δεν ειπώθηκε και κάτι παραπάνω, από τη στιγμή μάλιστα που η Yamaha ψάχνει τον νέο της οδηγό στην εργοστασιακή ομάδα για το 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 17:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon