.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:31

Στο χειρουργείο σήμερα για επέμβαση στο αριστερό του γόνατο ο Franco Morbidelli

Ο αναβάτης της Petronas SRT, Franco Morbidelli, θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, κάτι που του στερεί την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Grand Prix του Assen.

Την πρώτη φορά που ο Franco Morbidelli χτύπησε το αριστερό του γόνατο, ήταν το περασμένο μήνα σε προσπάθειά του να αλλάξει μοτοσυκλέτα στη Βαρκελώνη.

Ο ίδιος έλεγε ότι σκεφτόταν το χειρουργείο ήδη από το GP του Sachsenring, μια απόφαση που επισπεύθηκε μετά από νέο τραυματισμό που είχε στο γόνατο σε προπόνηση.

Ο σοβαρός πλέον τραυματισμός του, απαιτεί χειρουργική επέμβαση με τον Ιταλοβραζιλιάνο να περνάει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου.

Επικεφαλής της επέμβασης θα είναι ο Καθηγητής Maurilio Marcacci και η ομάδα του.

morbido3d.jpg

Ο Frnaco Morbidelli θα χάσει τον πρώτο του αγώνα εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, καθώς την προηγούμενη φορά που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ήταν το 2018, στο GP του Sachsenring.

Τη θέση του στον αγώνα της Ολλανδίας πήρε ο Garrett Gerloff, οδηγός της Yamaha στα WSBK, ο οποίος την Κυριακή θα κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα MotoGP.

Μάλιστα θα είναι ο πρώτος Αμερικανός που θα πάρει θέση στο grid της μεγάλης κατηγορίας από το 2016 και μετά, όταν ο αείμνηστος Nicky Hayden αντικαθιστούσε τον Dani Pedrosa στον αγώνα του Phillip Island.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon