.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 12:05

O Rins έστελνε μήνυμα στο κινητό του και γι’ αυτό τραυματίστηκε με το ποδήλατό του!

Στην παραδοχή ότι το φταίξιμο για το ατύχημα - στο οποίο ενεπλάκη πριν από το Grand Prix της Βαρκελώνης - ήταν δικό του, προχώρησε ο Alex Rins!

Ο Alex Rins έσπασε το δεξί του χέρι μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του, όταν και συγκρούστηκε με βανάκι.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει το Grand Prix της Καταλονίας, ενώ έχει επιστρέψει στις πίστες αυτό το Σ/Κ για τον αγώνα της Γερμανίας.

Ο πιλότος της Suzuki παραδέχτηκε ότι συγκρούστηκε με το βανάκι επειδή δεν το είδε, αφού έστελνε μήνυμα στο κινητό του!

Δυστυχώς η απροσεξία λίγων δευτερολέπτων μπορεί να αποβεί μοιραία και αυτό είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να έχουμε στο νου μας.

Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το δυστύχημα του Nicky Hayden, ο οποίος άκουγε μουσική και παραβίασε STOP, που βύθισε στο πένθος το MotoGP.

alexrins.jpg

«Ναι… έπεσα επειδή δεν το είδα αφού έστελνα ένα σημαντικό μήνυμα στο κινητό μου. Οπωσδήποτε δεν πρέπει να έχουμε τα κινητά μας όταν οδηγούμε. Η περίπτωσή μου είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τους κινδύνους που εγκυμονεί κάτι τέτοιο».

Ο Ισπανός αποκάλυψε μάλιστα ότι στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, αφού σηκώθηκε και πήγε με το ποδήλατο στο motorhome του στην πίστα.

«Μόνο όταν πήγα στο νοσοκομείο κατάλαβα ότι κάτι σημαντικό είχε γίνει. Ο Dr.Mir μου έδωσε δύο επιλογές ανάρρωσης, αλλά επειδή ήθελα να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, διάλεξα την πιο σύντομη».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 12:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon