.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 16:28

Marc Marquez, η επιστροφή! Στην πίστα με μια RC213V-S μετά από 8 μήνες αποχής από την οδήγηση - Φωτό & Video

Η αρχή είχε γίνει στις 13 Μαρτίου 2021, όταν ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP οδήγησε στην πίστα Alcarras μια MiniGP μοτοσυκλέτα, ενώ στις 16 Μαρτίου η επιστροφή του ΜΜ93 συνεχίστηκε με το επόμενο βήμα, που ήταν η οδήγηση μιας RC213V-S (της πολιτικής έκδοσης της μοτοσυκλέτας του), στην πίστα Montmelo της Βαρκελώνης.

Εκεί βρέθηκε και ο αρχιμηχανικός του, Santi Hernandez, που φωτογραφήθηκε να κρατάει την ταμπέλα του Marquez, και να «κρατάει χρόνους».

Το event μπορεί να ήταν αρκετά «χορογραφημένο» (βλ. στημένο για τα media), με φωτογραφίες και βίντεο, όμως δεν παύει να αποτελεί ένα σημαντικότατο πρώτο βήμα για την επιστροφή του Marquez στην αγωνιστική δράση.
«Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ευχαρίστηση», έγραψε ο MM93 στα social media του μετά την οδήγηση, και αναμένουμε τώρα τα επόμενα βήματα στην επάνοδο του Πρωταθλητή στους αγώνες.

Η Repsol Honda έχει δώσει το όνομα του Marc Marquez ως συμμετοχή για τον 1ο αγώνα του 2021 στις 26 Μαρτίου στην πίστα του Κατάρ, και ο MM93 εμβολιάστηκε όμως φανταζόμαστε πως τα πρώτα σημάδια για τη συμμετοχή του ή όχι σε αυτό το GP θα έρθουν στα δοκιμαστικά, και στους χρόνους που θα πετύχει ο αναβάτης του HRC -αν όντως λάβει μέρος σε αυτά, γιατί υπάρχει και η περίπτωση να μείνει θεατής για λίγο ακόμα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 11:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon