.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 09:22

Andrea Dovizioso - Θα δοκιμάσει την Aprilia RS-GP

Ο Andrea Dovizioso και η Aprilia συμφώνησαν να βρεθούν μαζί στην πίστα της Jerez μεταξύ 12-14 Απριλίου, για να δοκιμάσει ο Ιταλός την RS-GP, δίχως να υπάρχει καμία δέσμευση για τη συνέχεια.

Ο πρώην εργοστασιακός αναβάτης της Ducati συμφώνησε να δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα του Noale, που στη σεζόν του 2021 θα οδηγούν οι Aleix Espargaró και Lorenzo Savadori.

Όπως δήλωσε ο Massimo Rivola της Aprilia Racing, «οι δοκιμές στη Jerez θα είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με τον Dovizioso. Δεν θα είναι μια δοκιμή πριν τον γάμο, αλλά θα ολοκληρώσουμε μερικούς γύρους δίχως καμία δέσμευση για το μέλλον. Γνωρίζουμε τις ικανότητες του Andrea, και η συνεισφορά του είναι σημαντική, ακόμα και αν αυτό είναι μόνο για ένα τεστ».

Από την πλευρά του ο… πρώην Desmo-Dovi, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που η Aprilia έδειξε ενδιαφέρον, και δέχτηκα ευχαρίστως την πρόσκληση, ώστε να μπορέσω να οδηγήσω ξανά μια μοτοσυκλέτα MotoGP, να παραμείνω σε φόρμα, και να πω και τη γνώμη μου στους τεχνικούς. Ευχαριστώ την Aprilia για την ευκαιρία.»

Θα είναι αυτή η αρχή μιας νέας εποχής για τον συμπαθή Ιταλό αναβάτη; Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon