.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 13:15

MOTOGP 2021: NEXT LEVEL - Επίσημη παρουσίαση KTM MotoGP Teams

Ο «πέμπτος γύρος» για την ΚΤΜ στο MotoGP είναι προ των πυλών, και η αυστριακή φίρμα μας λέει πως έφτασε η ώρα για το Επόμενο Επίπεδο. Next Level με δίψα για τίτλο! Μάθετε τα πάντα για τις MotoGP ομάδες των «πορτοκαλί», στις 12 Φεβρουαρίου, σε μια live δικτυακή παρουσίαση.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν το 2020, η ΚΤΜ βρέθηκε με μερικές νίκες στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP, μερικά ακόμη βάθρα, pole positions, σημειώνοντας νέα ρεκόρ όσον αφορά στη θέση της εταιρείας στα Πρωταθλήματα Αναβατών και Κατασκευαστών.

Το 2021, η Ready to Race εταιρεία διψά να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα θεαματικά αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν.

Πριν ξεκινήσει η δράση με τα πρώτα pre-season τεστ του 2021 στο Qatar, και με τους πρώτους αγώνες της σεζόν, η ΚΤΜ θα κάνει μια live δικτυακή παρουσίαση των 2 ομάδων της για το MotoGP, στις 12 Φεβρουαρίου 2021, 11 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Εκεί θα παρουσιαστεί το νέο RC16, οι ομάδες Red Bull KTM Factory Racing και Tech3 KTM Factory Racing, μαζί με τους 4 αναβάτες που θα παλέψουν για τον τίτλο, δηλαδή τους Brad Binder, Miguel Oliveira, Danilo Petrucci και Iker Lecuona.

Συντονιστείτε λοιπόν στις 12/2 σε KTM.com, KTM Factory Racing και στα social media της KTM, για να δείτε τα νέα χρώματα, τις μοτοσυκλέτες, να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις με τους αναβάτες, κ.α.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon