.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 12:43

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 14-15 Νοεμβρίου 2020

Άκρα της πανδημίας ησυχία και μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί στη Βαλένθια.

Η πικρή αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή ο πλανήτης έχει πολύ πιο καυτά θέματα να τον απασχολούν από τους αγώνες μοτοσυκλέτας, μιας και η διαρκώς επιδεινούμενη εξέλιξη της επιδημίας της εποχής μας έχει καλύψει τα πάντα με το αρρωστημένο της πέπλο.

Έτσι στην Ελλάδα παραμένουμε σε καθεστώς περιορισμών κυκλοφορίας, με τα μέτρα να σφίγγουν κι άλλο από σήμερα, Παρασκευή 13/11, ενώ η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έχει κηρύξει αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στο εξωτερικό η κατάσταση δεν έχει μεγάλη διαφορά, καθώς τα περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα πρόλαβαν να ολοκληρωθούν, έστω και κακήν-κακώς σε κάποιες περιπτώσεις, και πλέον απομένουν μόνο MotoGP και EnduroGP.

Για το Enduro – που εμπίπτει 100% στην περίπτωση του “κακήν-κακώς” – η σεζόν ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο στην Πορτογαλία, στο ίδιο μέρος που έγινε και ο προηγούμενος αγώνας, για να συμπληρωθεί ένα καρέ αγώνων που με λίγη καλή θέληση βαφτίστηκε “παγκόσμιο πρωτάθλημα”. Στην πόλη Marco de Canaveses θα αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro 2020, δηλαδή θα απαντηθεί το ερώτημα ποιος από τους δύο αναβάτες της Beta, Steve Holcombe ή Brad Freeman, θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Επτά βαθμοί και ένα GP χωρίζουν τους δύο μονομάχους πριν από ένα φινάλε που, αν μη τι άλλο, προβλέπεται συναρπαστικό.

Το μεγάλο θέμα του Σαββατοκύριακου ωστόσο θα είναι δίχως άλλο το MotoGP, με τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς να προσφέρει μια πρώτη ευκαιρία στον Joan Mir (κεντρική φωτό) να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο, ενώ η Suzuki κυνηγά το απίθανο επίτευγμα του Triple Crown, μιας και προηγείται σε όλες τις βαθμολογίες: Αναβατών, Κατασκευαστών και Ομάδων.

Σοβαρά τώρα, ποιος δεν θα δει αυτόν τον αγώνα MotoGP την Κυριακή;

Αγωνιστική δράση 14-15 Νοεμβρίου

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, 14ος αγώνας, Valencia (Ισπανία)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, 4ος αγώνας, Marco de Canaveses (Πορτογαλία)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon