.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 10:19

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 7-8 Νοεμβρίου 2020

Lockdown παντού, αναστολή αγώνων στην Ελλάδα και η κρίσιμη τελική ευθεία του MotoGP

Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος (lockdown). Στην Ελλάδα η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ανακοίνωσε την αναστολή κάθε αγωνιστικής συνάντησης στη χώρα (σχετικό δελτίο Τύπου εδώ), κάτι απολύτως λογικό αφού από το πρωί του Σαββάτου 7/11 μπαίνουμε ξανά σε γενικευμένο περιορισμό μετακινήσεων.

Στο εξωτερικό τώρα, όπου επίσης τα lockdowns εμφανίζονται στη μια χώρα πίσω από την άλλη, το ενδιαφέρον εστιάζεται φυσικά στο MotoGP που πάει στη Βαλένθια για να ξεκινήσει το τριπλό φινάλε της πιο απίστευτης αγωνιστικής σεζόν των τελευταίων πολλών ετών.

Το Παγκόσμιο EnduroGP προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ολοκληρωθεί η σεζόν, η οποία είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο μα πρόλαβε να τρέξει δύο μόνο αγώνες, καθώς ο τρίτος στη Γερμανία στα μέσα Οκτώβρη ακυρώθηκε και πλέον απομένουν δύο GP στην ίδια πόλη της Πορτογαλίας σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα του Νοέμβρη.

Παράλληλα το MXGP τρέχει τον τελευταίο του αγώνα, με όλους τους πρωταθλητές να έχουν ήδη αναδειχθεί στα προηγούμενα δύο GP.

Ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο και το τελευταίο Baja Rally του 2020 με τον αγώνα του Portalegre στην Πορτογαλία, σε μια ταλαίπωρη σεζόν με σχετικά λίγες συμμετοχές και μόλις δύο ράλι να καταφέρνουν να ολοκληρωθούν. Το πρώτο ήταν τον Σεπτέμβρη στην Πορτογαλία (Serta) και το φινάλε δίνεται το Σάββατο 7/11 ξανά στην ίδια χώρα της Ιβηρικής όπου και θα αναδειχθούν οι παγκόσμιοι κυπελλούχοι του φετινού θεσμού.

Αγωνιστική δράση 7-8 Νοεμβρίου

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, 13ος αγώνας, Valencia (Ισπανία)

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, 18ος αγώνας, Pietramurata (Ιταλία)

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, 3ος αγώνας, Marco de Canaveses (Πορτογαλία)

- Παγκόσμιο Κύπελλο Baja Rallies, 2ος αγώνας, Baja Portalegre 500 (Πορτογαλία)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 08:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon