.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:32

Fantic - 6η διαδοχική νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MX 2020!

Τρίτος και τελευταίος γύρος στην πίστα Monte Coralli di Faenza για τους αναβάτες της κατηγορίας EMX125 που συναντήθηκαν στον τέταρτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος MX, σε μια ανανεωμένη και ελαφρώς τροποποιημένη πίστα, σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα Grand Prix.

Το MXGP της Εμίλια Ρομάνια έδωσε στον Fantic την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία, με της νίκη σε έξι από τους έξι αγώνες, καθώς και την 1η θέση της βαθμολογίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το πρωί, αφού πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη ελεύθερη προπόνηση, ο Andrea Bonacorsi έβαλε το Fantic XX 125 του σε πλεονεκτική θέση, κατακτώντας έτσι την πρώτη επιλογή πύλης για τα δύο σκέλη του αγώνα.

Στο 1ο σκέλος, ο Bonacorsi πέρασε πέμπτος στην πρώτη στροφή και κερδίζοντας θέσεις γύρο με τον γύρο πήρε το προβάδισμα στον έβδομο το οποίο και διατήρησε μέχρι την καρώ σημαία, πετυχαίνοντας έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στα πέντε αγωνιστικά σκέλη που πραγματοποιήθηκαν στη Faenza.

Η εκκίνηση του Andrea στο 2ο σκέλος, δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο και μετά από έναν πρώτο γύρο στην εικοστή θέση , ο Ιταλός αναβάτης ανέκαμψε με ένταση, οδηγώντας το πιο δύσκολο από τα έξι σκέλη που έτρεξε στη Romagna, αρπάζοντας την πρώτη θέση πέντε γύρους πριν την καρώ σημαία.

Η έκτη συνεχόμενη νίκη επέτρεψε στον αναβάτη της Team Fantic, τον οποίο διαχειρίζεται ο Corrado Maddii, να αυξήσει την διαφορά του στους 34 βαθμούς από το δεύτερο στην γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος. Επόμενος γύρος του EMX125 σε τέσσερις εβδομάδες στην αμμώδη πίστα της Μάντοβα για το Ευρωπαϊκό MXGP.

Andrea Bonacorsi: «Ήταν δύσκολο, αλλά το να κερδίζεις έξι σκέλη στη σειρά είναι πραγματικά απίστευτο! Ήταν μια τέλεια εβδομάδα και ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα, τον Corrado, την Fantic και την οικογένειά μου για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνουμε και που πληρώνει με αυτές τις υπέροχες εμπειρίες. Τώρα ας μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα σας δούμε την επόμενη φορά ».

Corrado Maddii: «Ήταν ένας καλός αγώνας, επίσης επειδή σε αυτόν τον Andrea έπρεπε να ιδρώσει πολύ για να κερδίσει. Μου φάνηκε ότι είχε μια καλή αρχή, αλλά μετά από τις πρώτες στροφές ήταν στη μέση του γκρουπ και έπρεπε να δουλέψει σκληρά και να δώσει το καλύτερό του για να ανακάμψει. Σήμερα ήταν ένας σημαντικός αγώνας και για το πρωτάθλημα, γιατί ο Αντρέα έδειξε ότι έχει κάτι περισσότερο από τους αντιπάλους του, ωστόσο παραμένουμε με τα πόδια μας σταθερά στο έδαφος, επειδή οι τίτλοι κερδίζονται μόνο στο τέλος ".

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon