Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 13:41

Indian – Επιστρέφει στους αγώνες Hill-Climbing!

Περισσότερα από 80 χρόνια αποχής από το άθλημα, η Indian Motorcycle επιστρέφει στις Hill-Climbing ρίζες της, με την εντυπωσιακή FTR750 HillClimb και αναβάτη τον 10 φορές Πρωταθλητή AMA Pro Hillclimb, John “Flying” Koester.

Από ότι φαίνεται, όπως έκανε και με το Flat-Track, η Indian θέλει τίτλο με το καλημέρα και στο Hill-Climb, και αν πάρουμε για παράδειγμα τις επιδόσεις της των τελευταίων χρόνων στις φλατ οβάλ πίστες, η αμερικάνικη εταιρεία δεν θα αργήσει να πρωταγωνιστήσει και στους λόφους.

Για τη συμμετοχή της στο AMA Pro Hillclimb του 2020 (στην κατηγορία Twins), η Indian μετασκεύασε μια FTR750, προικίζοντας την με μακρύ ψαλίδι, τρακτερωτά ελαστικά, επανασχεδιασμένη ουρά και βελτιωμένο συμπλέκτη της Rekluse για τις αυξημένες απαιτήσεις του αθλήματος.

Τέλος, η ομάδα της Indian συνεργάστηκε με την S&S, σχεδιάζοντας μια μοναδική εξάτμιση ειδικά για τη θέση οδήγησης του Koester.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube